Ce se întâmplă între Mihai Mitoșeru și fosta sa soție, Noemi. Camelia Mitoșeru a spus tot

05.07.2021, 15:49
Ce se întâmplă între Mihai Mitoșeru și fosta sa soție, Noemi. Camelia Mitoșeru a spus tot
Ce se întâmplă între Mihai Mitroșeru și fosta sa soție, Noemi. Camelia Mitoșeru a spus tot

Actrița Camelia Mitoșeru a dat detalii despre ce se întâmplă în relația dintre fiul ei, actorul și preezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru, și fosta lui soție, Noemi. Deși au divorțat, cei doi continuă să se întâlnească și să aibă o relație apropiată. ”E o intimitate în care eu nu mă bag”, a spus Camelia Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir, însă căsnicia lor s-a destrămat în octombrie 2019. Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune, a avut o relație foarte apropiată cu nora sa.

Despre relația care există în prezent între fiul ei și fosta ei noră a făcut declarații Camelia Mitoșeru la postul de televiziune Antena Stars.

Ce se întâmplă între Mihai Mitroșeru și fosta sa soție, Noemi. ”Își dau telefoane, se întâlnesc, merg la restaurante”

Camelia Mitoșeru a afirmat că fiul său și fosta lui soție continuă să petreacă timp împreună. ”E o relație frumoasă între ei, chiar dacă nu sunt împreună. Își dau telefoane, se întâlnesc, merg la restaurante, mănâncă împreună. Nu are de ce să îmi spună dacă vor fi împreuna sau nu. Treaba lor. E o intimitate în care eu nu mă bag”, a spus actrița, citată de spynews.ro.

Mihai Mitoșeru urmează își sărbătorească ziua de naștere la un restaurant, unde a invitat-o și pe fosta lui parteneră de viață. ”Vreau să îi doresc din tot sufletul să găsească pe cineva, să îl pună pe linia de plutire că a suferit destul doi ani după Noemi. Eu o iubesc la fel de mult pe Noemi, dar asta este situația. Ea l-a sunat înaintea mea la 00:00 pentru că a fost șmecheră. I-a urat numai lucruri bune. A vorbit la un restaurant cu specific libanez. M-a invitat și pe mine, dar nu știu daca merg. S-ar putea să îi fac o surpriză. Cadou o să primească de la ea, că și el i-a dat cadou. A invitat-o și pe ea la restaurant”, a mai declarat mama lui Mihai Mitoșeru.

Ce regrete are Mihai Mitoșeru în legătură cu fosta sa soție

Mihai Mitoșeru a vorbit de curând despre regretele sale în ceea ce privește relația cu fosta sa soție. Acesta a afirmat că regretă că e singur, pentru că după Noemi nu a mai fost implicat într-o altă relație de lungă durată.

„Sunt supărat pe mine că sunt singur. Și sunt singur pentru că eu am greșit față de soția mea. De doi ani de zile, ea mi-a zis că nu mai are încredere în mine. După 14 ani de zile, acum ea a fost lângă mine. Și-a anulat o cursă ca să fie lângă mine. A stat cu mine la operație, a dormit la mine două seri. Sunt singur pentru că am divorțat și că am greșit. Eu nu am lăsat doi ani de zile nici o femeie să se apropie de mine pentru că am sperat că Noemi își revine și mă iartă. Dar ea s-a schimbat. Mi-ar fi convenit acum să nu fiu singur. Tot timpul am avut impresia că ea a fost de vină că am divorțat. Și eu am fost cel care a greșit”, a declarat Mihai Mitoșeru la o emisiune de televiziune.

 

citește și...