Ce se întâmplă în viața Ioanei Flimon. ”În orice relație nu există doar un vinovat”

03.02.2022, 14:12
Ce se întâmplă în viața Ioanei Flimon. ”În orice relație nu există doar un vinovat”
Ioana Filimon, din nou singură. ”În orice relație nu există doar un vinovat”

Ioana Filimon se pare că este din nou sigură. Aceasta a fost prezentă la emisiunea moderată de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D, unde a dat câteva detalii despre viața sa sentimentală din prezent. ”În orice relație nu există doar un vinovat. Nu vreau să vorbesc, hai să fim veseli, să zâmbim”, a declarat Ioana Filimon la show-ul respectiv.

Ioana Filimon a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”.

Vedeta a povestit, fără prea multe detalii, despre despărțirea de iubitul ei, relatează wowbiz.ro.

Ce se întâmplă în viața Ioanei Flimon. ”Despărțiri, împăcari au tot fost, nu e ca și cum a început la mine și se termină la mine”

„În orice relație nu există doar un vinovat.(…) Nu vreau să vorbesc, hai să fim veseli, să zâmbim.(…) Vorbeam cu tine ca fapt divers. Nu cred că trebuie să stai un an să suferi, să jelești, pentru că e mult mai rău, dar totuși trebuie să stai puțin să gândești unde ai greșit și ce ai greșit ca să știi pe viitor, să nu mai repeți sau măcar să conștiențizezi greșeala făcută”, a declarat Ioana Filimon.

”Despărțiri, împăcari au tot fost, nu e ca și cum a început la mine și se termină la mine. Sper ca toate experiențele din viață să fi fost o lecție pentru mine și nu doar asta, de-a lungul vieții, toate greșelile pe care le-am făcut. Am făcut și eu greșeli, nu e om fără greșeală, aș fi ipocrită să spun asta, dar important e că știu ce am greșit și unde am greșit și sper să nu mai repet”, a completat aceasta.

Cine este Ioana Filimon

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate lăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului. Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune.

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a fost descalificată după ce ar fi încălcat regulamentul concursului.

citește și...