Ioana Filimon a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Este clar că zarurile au fost aruncate”

15.11.2021, 15:16
Ioana Filimon a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Este clar că zarurile au fost aruncate”
Ioana Filimon a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Este clar că zarurile au fost aruncate”

Ioana Filimon, în vârstă de 28 de ani, a fost una dintre vedetele care au participat în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Ioana Filimon a fost descalificată pentru că ar fi încălcat regulamentul. Anunțul a fost făcut de moderatoarea show-ului de stil, Ilinca Vandici.

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate lăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului. Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune.

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a fost descalificată după ce ar fi încălcat regulamentul concursului.

Ioana Filimon a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face”

“Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificată și nu mai face parte din competiția noastră. Nicio reacție?”, a spus Ilinca Vandici, moderatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, potrivit kanald.ro.

“Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurle au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise. Acesta este regulmentul emisiunii la care toate, fară nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum”, a adăugat prezentatoarea TV.

 

Ioana Filimon a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. Ce au spus colegele Ioanei Filimon

Colegele din emisiune ale Ioanei Filimon au comentat despre eliminarea acesteia din competiție. “Eu știam, nu am cum să mă fac surprinsă”, a spus Nicoleta Dragne.

Viviana Sposub a comentat: “Am aflat și noi azi, de fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit. Și am presupus că nu mai vine”.

citește și...