Ce se întâmplă în divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. ”Nu mă simt împăcată”

07.01.2021, 16:16
Ce se întâmplă în divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. ”Nu mă simt împăcată”
Ce se întâmplă în divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. ”Nu mă simt împăcată”

Cântăreața Andreea Antonescu a vorbit despre partenerul ei de viață, Traian Spak, de care s-a separat  de ceva vreme, fără însă a finaliza divorțul.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cei doi s-au separat, iar fostul partener al cântăreței a rămas în America. Artista a dezvăluit, pentru revista Viva, în ce relații este cu Traian Spak, cel care i-a fost partener de viață, de care încă nu a divorțat. Procesul de divorț dintre Andreea Antonescu și Traian Spak este amânat din cauza pandemiei de coronavirus. ”Nu s-a schimbat nimic, decizia mea rămâne fermă în continuare… cauza amânării a fost acest an care ne-a schimbat tuturor cursul vieții”, a spus artista.

Andreea Antonescu a afirmat că nu se simte împăcată cu situația în care se află. ”Nu mă simt împăcată. În general, când încep un lucru îmi place să-l duc la bun sfârșit, dar îmi dau seama că nu ține de noi să finalizăm acum”, a adăugat ea.


În ce relații este Andreea Antonescu cu Traian Spak

Andreea Antonescu a explicat și în ce relații este cu Traian Spak, cel care i-a fost partener de viață.

Cântăreața a afirmat că ea și Traian Spak vorbesc foarte des la telefon.

”Suntem în relații foate bune, vorbim des la telefon, Sienna fiind cu mine în București, așa că este normal să comunice cu tatăl ei. Iar eu sunt mereu acolo. În plus, el este cel care o răsfață mai mult pe Sienna, iar eu sunt părintele care trebuie să rămână mai rațional, așa că și aici avem destule discuții”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu își dorește să-și refacă viața

Recent, vedeta a afirmat că este pregătită să-și refacă viața și că își mai dorește un copil. ”Deși până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă și nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat…V-am mai zis “Niciodată să nu spui niciodată!” În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum, nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala “Mori cu amintiri, nu vise!””, a mărturisit ea.

Andreea Antonescu a explicat și ce calități ar trebui să aibă bărbatul care să o cucerească.

”Întotdeauna am admirat bărbații puternici! Aspectul fizic nu contează, important este să găsesc persoana alături de care să pot construi, dar și un umăr pe care să mă pot liniști atunci când simt nevoia!”, a detaliat Andreea Antonescu.

citește și...