Ce se întâmplă în casa Ginei Pistol și a lui Smiley. ”Nu vreți să știți cum arată acum”

14.12.2020, 09:48
Ce se întâmplă în casa Ginei Pistol și a lui Smiley. ”Nu vreți să știți cum arată acum”
Ce se întâmplă în casa Ginei Pistol și a lui Smiley. ”Nu vreți să știți cum arată acum”

Gina Pistol a dezvăluit ce se întâmplă în casa în care locuiește cu iubitul ei, muzicianul Smiley.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Vedeta a mărturisit că în casa lor este o adevărată nebunie în prezent, pentru că pregătesc camera bebelușului. ”Nu vreți să știți cum arată casa noastră acum. E întoarsă cu susul în jos pentru că am început de la amenajarea camerei fetiței și ne-am tot întins”, a declarat Gina Pistol, potrivit a1.ro.

”Îmi doresc să fiu prietena fiicei mele. Poate până acum nu eram pregătită. Sunt diferită față de cum eram în urmă cu cinci, zece ani. Acum cred că sunt cea mai bună variantă a mea ca om”, a mai spus ea.


Gina Pistol, o graviduță pofticioasă

Gina Pistol a mărturisit că face parte din categoria graviduțelor pofticioase. Ea spune că se trezește foarte des în timpul nopții cu dorința de a mânca ceva. De asemenea, vedeta a povestit și ce face la filmările de la ”Chefi la cuțite”, atunci când cei trei jurați gătesc pentru a căștiga amulete.

”În schimb, la amuletă, când văd farfuriilor chefilor, trebuie să gust. Mă văd rotunjoară, mă văd puțin mai mare decât eram până acum. Cred că e posibil ca-n sarcină să ai un alt fel de frumusețe. Mi-au mai spus oamenii, care m-au văzut în această perioadă, că am o altă privire. Cred că sunt puțin mai blândă”, a explicat prezentatoarea show-ului culinar ”Chefi la cuțite”.

Gina Pistol a mai declarat că este foarte fericită cu tot ce trăiește în prezent. ”Mă bucur foarte mult de minunea pe care o trăiesc în momentul acesta. Îmbrățișez orice durere sau orice mici probleme care apar. Prefer să le trăiesc decât să nu le trăiesc niciodată. Eu m-am implicat foarte mult în creșterea fratelui meu mai mic pentru că fac parte din generația crescută cu cheia la gât. Mama a fost nevoită să se întoarcă la muncă destul de repede și cumva fratele meu, mai mic cu 5 ani, a rămas în grija mea”, a completat ea.

citește și...