Ce se întâmplă în aceste momente cu fiul Clejanilor! Decizia luată de medici în cazul lui Fulgy

28.06.2021, 11:33
Ce se întâmplă în aceste momente cu fiul Clejanilor! Decizia luată de medici în cazul lui Fulgy
Ce se întâmplă în aceste momente cu fiul Clejanilor! Decizia luată de medici în cazul lui Fulgy

În urmă cu câteva săptămâni, fiul Clejanilor a fost prins drogat la volan, după care a făcut dezvăluiri șocante despre membrii familiei lui. 

După ce a iscat un adevărat scandal, tânărul a fost internat la Spitalul Obregia. Fiul Clejanilor a fost luat de Poliție, în urmă cu două săptămâni, în urma unor derapajelor publice pe care le-a avut în ultima perioadă.

Fulgy, externat de la Spitalul Obregia

Din fericire, medicii au decis că este mai bine să se întoarcă în sânul familiei, după mai bine de două săptămâni petrecute la instituția medicală, scrie Playtech.

Viorica de la Clejani a avut grijă să aranjeze apartamentul fiului său, pentru ca totul să fie pus la punct pentru când se întoarce.

Fiul Clejanilor deține un apartament de 150.000 de euro, situat într-o zonă bună a Capitalei, mobilat modern. În plus, solista le-a transmis încă un mesaj dur celor care i-au jignit băiatul.

“Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos. Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor”, a spus Viorica de la Clejani pe Tik Tok.

Viorica de la Clejani: ”După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu!”

Viorica și Ioniță de la Clejani au comentat situația fiului lor și la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

“Fulgy e major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât și să-i spun: ai greșit! Este un băiat bun, care nu a făcut față la tot ce se întâmplă în jurul lui. Bucureștiul e o junglă. Poliția nu face nimic. Televiziunile vin la mine la poartă. De ce nu vă duceți în spate la Mc să vedeți dealeri? Bă, frate, e băiatul meu, a greșit. Ce să fac, să-i dau în cap? Ce Alex Velea e sfântul de pe lume? Nu e nici un sfânt de pe lume, nici celălalt, cu studioul lui. Nu e niciunul sfânt! Aștia care ați încercat și ați făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest. N-am vrut să mă enervez, îmi cer scuze”, a comentat Ioniță de la Clejani.

”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus Viorica de la Clejani, conform Click.

citește și...