Ce se întâmplă cu viața profesională a Octaviei Geamănu. ”Și cineva într-o zi a decis ca eu să nu mai fac parte din echipa Observator, fără nicio explicație”

07.12.2022, 11:56
Ce se întâmplă cu viața profesională a Octaviei Geamănu. ”Și cineva într-o zi a decis ca eu să nu mai fac parte din echipa Observator, fără nicio explicație”
Ce se întâmplă cu viața profesională a Octaviei Geamănu

Octavia Geamănu a dat detașii despre viața sa profesională. De ceva vreme, vedeta nu mai apre pe micile ecrane, după ce ani de zile a prezentat jurnalul de știri de la Antena 1. ”Și cineva într-o zi a decis ca eu să nu mai fac parte din echipa Observator, fără nicio explicație”, a declarat prezebntatoarea de televiziune.

Octavia Geamănu a prezentat jurnalul de știri de la Antena 1 mult timp, însă de ceva vreme nu mai apare la TV. În plan personal, Octavia Geamănu este căsătorită cu  muzicianul Marian Ionescu, împreună cu care un băiețel, Andrei.

Despre ce se întâmplă în viața sa profesională a făcut declarații Octavia Geamănu declarații pentru okmagazine.ro. Vedeta a afirmat că a fost înlăturată de la Observator fără nicio explicație, că în prezent se află în concediu de odihnă și situația sa profesională urmează să fie judecată în instanță.

Ce se întâmplă cu viața profesională a Octaviei Geamănu. ”Acum, destinul meu profesional este în mâna unor judecători”

”Știi, acum, orice întrebare mi-ai pune referitor la Antena 1 e puțin inconfortabilă pentru mine, în sensul că nu mă simt bine să discut despre asta. Sunt într-o situație neplăcută, chiar dacă eu sunt în continuare angajată, cu aceleași drepturi. Sunt în concediul de odihnă, pentru că aveam foarte multe zile de concediu de recuperat, după ce, în ultimii 5-6 ani, nu mi-am luat aproape deloc libere. Mai sunt în concediu până pe 3 ianuarie, timp în care avem și un proces pe rol. A trecut primul termen, în decembrie urmează al doilea. Probabil că al treilea termen mă va prinde în redacție sau nu.

Totuși, nu poți să ștergi cu buretele 18 ani. 18 ani în care Antena 1 a fost parte din mine. Eu am avut familia mea și familia Antena 1. Și cineva într-o zi a decis ca eu să nu mai fac parte din echipa Observator, fără nicio explicație. Din contră, spunându-mi că sunt perfectă și că nu are nimeni ce să-mi reproșeze. Am luat-o cum a venit, pentru că sunt un om rațional. Dacă ar fi să mă întrebi ce vreau, ți-aș spune că știu foarte bine ce vreau din punct de vedere profesional, la fel cum știu foarte bine ceea ce nu vreau. Cred că doar atât pot să-ți spun despre această situație. Acum, destinul meu profesional este în mâna unor judecători. Desigur că eu cred că destinul meu profesional în televiziune va mai dura mulți ani de-acum înainte. Dar rămâne de văzut unde”, a explicat Octavia Geamănu.


”Eu am fost întotdeauna foarte corectă și n-am dat curs solicitărilor de a discuta despre diverse proiecte cu alte televiziuni. Am fost un om fidel. E ca-ntr-o căsnicie: ești căsătorită, stai în banca ta! A, nu mai ești fericit și nu mai vrei? Atunci este altceva. Dar eu am fost mereu fericită cu ceea ce făceam. Și acum am un contract pe care-l respect. Cel puțin eu… Nu m-a dat nimeni afară. Sunt o angajată cu carte de muncă, aflată în concediu. (…) Banii vin. Și sunt într-un concediu de odihnă binemeritat, aveam 100 și ceva de zile de luat. Cel mai lung concediu de odihnă al meu. Nici când am fost însărcinată nu am stat atât”, a mai spus vedeta TV.

citește și...