Ce se întâmplă cu Marina Almășan după ce l-a atacat pe Mircea Radu. Cum a fost umilită de conducerea TVR

24.09.2020, 09:06
Ce se întâmplă cu Marina Almășan după ce l-a atacat pe Mircea Radu. Cum a fost umilită de conducerea TVR
Ce se întâmplă cu Marina Almășan după ce l-a atacat pe Mircea Radu. Cum a fost umilită de conducerea TVR

Marina Almășan are de suferit după ce l-a atacat pe Mircea Radu! În urmă cu câteva zile, prezentatoarea tv și-a și-a spus punctul de vedere cu privire la salariul încasat de colegul ei de trust, Mircea Radu. Acum, Marina Almășan ar putea fi dată afară din TVR după 30 de ani de activitate.

Marina Almășan a declanșat cutremurul la TVR după ce a vorbit despre banii primiți de Mircea Radu pentru câteva ediții ale emisiunii ‘Down The Road-Aventura’.

Marina Almășan, indignată de salariul lui Mircea Radu

De asemenea, s-a aflat că Mircea Radu și-a falsificat și declarația de avere pentru a ascunde faptul că a încasat sume enorme de la postul național. Se pare că a primit în jur de 15.000 de lei pentru o singură ediție a show-ului  “Down the Road”. În plus, ar fi declarat că a luat doar 13.000 de euro de la TVR, în loc de 23.000 euro.

La scurt timp, conducerea TVR a emis un comunicat și i-a luat apărarea lui Mircea Radu, care în prezent este directorul de comunicare al instituției. Pe de altă parte, colegii lui de trust s-au revoltat, printre care și Marina Almășan. Moderatoarea tv a avut o reacție acida la adresa lui Mircea Radu.

‘Cu toate că lumea – mai ales cea din TVR – știe în ce condiții a părăsit Mircea Radu, cu trei ani în urmă, Televiziunea Română , eu nu-i port ranchiună și în niciun caz nu mă pot bucura de momentele nefaste pe care le traversează, în aceste zile. Ba, mai mult, împreună cu echipa noastră, din care Mircea a făcut parte câțiva ani buni, l-am compătimit sincer: trebuie să fi fost într-o situație tare disperată, ca să accepte să se reîntoarcă în instituția de care spunea că îi este silă și, mai mult, de a face echipă cu inși care se știe că o distrug sistematic!’, a spus Marina Almășan.

Șefii i-au atras atenția

După aceste declarații publice, Doina Gradea, directorul general al TVR, a cerut ca Marina Almășan să fie anchetată și sancționată corespunzător. Prezentatoarea tv este de aproape 30 de ani angajată la TVR, iar acum i s-a comunicat că ar putea fi concediată.

‘Norocul ei a constat în faptul că este foarte respectată ca persoană publică, are un capital foarte mare de imagine. Pe deasupra, are milioane de fani, care i-ar fi luat apărarea. Însă, dacă nu i-ar fi fost frică de un scandal, care ar fi atras atenția asupra TVR-ului, Marina ar fi fost zburată imediat.

Acesta este nivelul de respect cu care sunt tratați oamenii acolo. De când a făcut acea declarație, ea a fost trată oribil, a fost umilită, de mai marii postului. Prin felul în care au tratat-o pe ea, conducerea TVR a vrut să le dea o lecție celorlalți, ca nu cumva cineva să îndrăznească să mai ia vreodată atitudine. Rămâne de văzut dacă Marina va mai rămâne sau nu la postul național’, au precizat surse din TVR pentru Impact.ro. 

 

citește și...