Ce se întâmplă cu câinele lui Costin Mărculescu după moartea acestuia

01.07.2020, 10:15
Ce se întâmplă cu câinele lui Costin Mărculescu după moartea acestuia
Ce se întâmplă cu câinele lui Costin Mărculescu după moartea acestuia

Câinele regretatului actor Costin Mărculescu a fost luat, după moartea acestuia, de o prietenă, însă patrupedul a ajuns ulterior la un centru de dresaj din cauza comportamentului.

După dispariția lui Costin Mărculescu, câțelul său, Maxy, a fost luat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, din cadrul Primăriei Capitalei. Ulterior, potrivit spynews.ro, o pietenă a actorului, fostă colegă de liceu cu acesta, a anunțat că vrea să-l adopte.


Însă, prietena lui Costin Mărculescu a constatat că Maxy avea probleme cu persoanele pe care nu le cunoștea, fiind sperios și ușor agresiv, motiv pentru care a fost dus la o școală de dresaj.

„Deoarece Maxy are uneori probleme de comportament cu persoanele pe care nu le cunoaște și ținând cont de trauma suferită de curând, câinele a fost dus la un centru de dresaj, pentru a deveni mai sociabil”, au declarat reprezentanții ASPA, potrivit sursei mai sus-menționate.

A murit singur în casă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie.

Costin Mărculescu a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

Cine a fost Costin Mărculescu

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În 1986 a jucat în “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț.

citește și...