Mihaela Rădulescu: ”Am tot auzit remarca asta de la oameni cu care m-am întâlnit: „ Vai, da‘ sunteți așa de treabă, credeam că sunteți o încrezută“

27.02.2020, 16:13
Mihaela Rădulescu: ”Am tot auzit  remarca asta de la oameni cu care m-am întâlnit: „ Vai, da‘ sunteți așa de treabă, credeam că sunteți o încrezută“
Mihaela Rădulescu: ”Am tot auzit remarca asta de la oameni cu care m-am întâlnit: „ Vai, da‘ sunteți așa de treabă, credeam că sunteți o încrezută“.

Mihaela Rădulescu le-a dat câteva celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. În cea mai recentă postare, Mihaela Rădulescu își spune foarte clar părerea despre poziția adoptată de o persoană din punct de vedere fizic.

Fostă sportivă, Mihaela Rădulescu spune că o postură cu spatele drept pune în valoare orice persoană, dar inspiră și oarecare teamă.

”Când ții spatele drept și capul sus, cei mai mulți cred că ești arogant, încrezut, intangibil. Nu mai contează că așa te-ai obișnuit de mică – am făcut mulți ani de gimnastică ritmică, umerii drepți, pieptul înainte și fundul arcuit erau parte din… echipament:)- cum nu contează nici ce înălțime ai, ce mărime la sutien, câte kilograme în plus sau în minus… Spatele drept inspiră unora… teamă, un soi de dominare la care nu vor să adere. Ăia cocoșați, cu capul puțin înclinat par mereu oameni de treabă, modești, ușor de abordat”, a scris diva de la Monaco în online.

Mihaela Radulescu a dezvăluit și că multă lume i-a spus, după ce a cunoscut-o, că nu este nici pe departe așa încrezută cum o credeau.

”Am tot auzit de-a lungul vieții remarca asta de la oameni cu care m-am întâlnit, am stat de vorbă și au concluzionat -„Vai, da‘ sunteți așa de… de treabă, credeam că sunteți o încrezută“. Mda… Lăsând la o parte alte motive, cred că a ține spatele drept, atât metaforic, cât și fizic, e nu numai sănătos și înțelept, dar te pune mult mai bine în valoare, fie că ești femeie sau bărbat. Spatele drept e ramă de învingător, de îndrăzneț, de optimist, de om puternic”, a adăugat ea.

Vedeta a încheit afirmând că își dorește să vadă femei care nu își corectează ținuta pentru a fi la aceeași înălțime cu parteneriii și bărbați care să nu mai stea cocoșați.

Aș vrea să nu mai văd manechine… sau orice femei înalte și frumoase care își „corectează“ ținuta pentru a egala înălțimea partenerilor de viață, aș iubi să le văd mândre și asumate, cu tocuri de 12, dacă așa au chef. Și nici bărbați care cred că a sta ușor cocoșați le pune mai bine în valoare bicepșii. Believe me, nici un truc nu ascunde ce vrem să vedem:). În afară de cei foarte bătrâni, care au probleme reale de sănătate, nimeni nu ar trebui să stea cocoșat. Capul sus, pieptul înainte și ….walk the wire, people.:) #loveyourself gen :)-oricât de enervanți o să păreți, dragi părinți, nu încetați niciodată să le spuneți copiilor voștri să țină spatele drept”, a încheiat Mihaela Rădulescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cand tii spatele drept si capul sus, cei mai multi cred ca esti arogant, increzut, intangibil. Nu mai conteaza ca asa te-ai obisnuit de mica – am facut multi ani de gimnastica ritmica, umerii drepti, pieptul inainte si fundul arcuit erau parte din ..echipament:) – cum nu conteaza nici ce inaltime ai, ce marime la sutien, cate kilograme in plus sau in minus… Spatele drept inspira unora… teama, un soi de dominare la care nu vor sa adere. Aia cocosati, cu capul putin inclinat par mereu oameni de treaba, modesti, usor de abordat. Am tot auzit de-a lungul vietii remarca asta de la oameni cu care m-am intalnit, am stat de vorba si au concluzionat – „ vai, da‘ sunteti asa de …de treaba, credeam ca sunteti o increzuta“. Mda…. Lasand la o parte alte motive, cred ca a tine spatele drept, atat metaforic, cat si fizic, e nu numai sanatos si intelept, dar te pune mult mai bine in valoare, fie ca esti femeie sau barbat. Spatele drept e rama de invingator, de indraznet, de optimist, de om puternic. As vrea sa nu mai vad manechine …sau orice femei inalte si frumoase care isi „corecteaza“ tinuta pentru a egala inaltimea partenerilor de viata, as iubi sa le vad mandre si asumate, cu tocuri de 12, daca asa au chef. Si nici barbati care cred ca a sta usor cocosati le pune mai bine in valoare bicepsii. Believe me, nici un truc nu ascunde ce vrem sa vedem:). In afara de cei foarte batrani, care au probleme reale de sanatate, nimeni nu ar trebui sa stea cocosat. Capul sus, pieptul inainte si ….walk the wire, people.:) #loveyourself gen 🙂 – oricat de enervanti o sa pareti, dragi parinti, nu incetati niciodata sa le spuneti copiilor vostri sa tina spatele drept. #advice

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) pe

citește și...