Declarația de dragoste pe care Mihaela Rădulescu i-a făcut-o lui Felix Baumgartner de ziua lui de naștere

20.04.2020, 13:48
Declarația de dragoste pe care Mihaela Rădulescu i-a făcut-o lui Felix Baumgartner de ziua lui de naștere

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu i-a făcut o superbă declarație de dragoste iubitului ei, sportivul austraic Felix Baumgartne, de ziua lui de naștere.

În data de 20 aprilie, sportivul austraic Felix Baumgartner își aniversează ziua de naștere. Acesta împlinește 51 de ani.

Iubita lui, vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj pe contul său de instagram.

“La mulți ani, dragul meu! Știi cât de mult te iubesc, așa că îți voi spune doar atât: să strălucești mereu, să faci în continuare lucrurile minunate pe care le faci acolo sus, în aer, iar, te asigur, că atunci când te vei întoarce acasă, te vei simți în siguranță și iubit. Mama Eva (n.r. mama lui Felix Baumgartner), vă mulțumesc, vă iubim foarte mult!”, a transmis Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cucelebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.