Ce se întâmplă acum cu agresoarea Mirelei Vaida! Prezentatoarea tv va avea un șoc când va afla ce a decis instanța

21.10.2022, 18:10
Ce se întâmplă acum cu agresoarea Mirelei Vaida! Prezentatoarea tv va avea un șoc când va afla ce a decis instanța
Ce se întâmplă acum cu agresoarea Mirelei Vaida! Prezentatoarea tv va avea un șoc când va afla ce a decis instanța

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a trecut prin momente de panică la începutul lui 2021, după ce a fost atacată în direct de o femeie. Atunci, agresoarea s-a dezbrăcat complet de haine, a luat un bolovan și a spart geamurile ușilor de la intrare, încercând să ajungă la Mirela Vaida pentru a o ataca.

În luna martie 2021, Mirela Vaida s-a speriat teribil când a fost atacată, în direct, de către o femeie necunoscută. Totul s-a petrecut în platoul emisiunii Acces Direct.

La vremea respectivă, producătorii show-ului de la Antena 1 au chemat Poliția și Ambulanța. Ulterior, agresoarea vedetei a ajuns pe mâinile autorităților.

Mirela Vaida, în stare de șoc după ce a fost agresată în direct

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii.

Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Viada, la scurt timp după incidentul șocant.

Antoanela Grigoraș a fost găsită vinovată pentru distrugere, tulburarea liniștii publice și violarea sediului profesional. În total, femeia s-a ales cu o condamnare de 9 luni de închisoare, dar nu a făcut nicio zi de închisoare.

La scurt timp, judecătorii i au decis să schimbe pedeapsa cu un termen de supraveghere de doi ani și să presteze 45 de zile în folosul comunității în cadrul Consiliului Local Iași, serviciul administrativ sau la Spitalul Clinic de Recuperare Iași.

Agresoarea Mirelei Vaida a scăpat de pedeapsă

Din nefericire, la mai bine de 1 an jumătate de la incident, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis să anuleze pedeapsa de muncă în folosul comunității primită de femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct. Motivul invocat ar fi că Antoanela Grigoraș are probleme psihice.

„Admite cererea formulată de Serviciul de Probațiune Iași. Dispune încetarea obligației de a presta muncă neremunerată în folosul comunității pentru o perioadă de 45 de zile, obligaţie stabilită în sarcina intimatei, Grigoraș Antoanela-Jaqueline– (…) prin Sentința penală nr. 501/18.07.2022 pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București, în dosarul nr. 23890/299/2022, definitivă prin neapelare. Soluția se va comunica Serviciului de Probațiune Iași.

În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată conform art. 405 alin. 2 C.proc.pen., prin punerea minutei la dispoziția părților și a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 20.10.2022”, se arată în decizia instanței.

citește și...