Ce salariu are Mirela Vaida de la TV. ”Eu am o sumă negociată pe ediţie”

08.06.2022, 15:26
Ce salariu are Mirela Vaida de la TV. ”Eu am o sumă negociată pe ediţie”
Ce salariu are Mirela Vaida de la TV. ”Eu am o sumă negociată pe ediţie”

Prezentatoarea Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit ce bani primește de la emisiunea pe care o moderează la TV.  Aceasta a  dezvăluit că salariul pe care îl are ca moderator nu este unul mare. ”Eu am o sumă negociată pe ediţie”, a mărturisit prezxentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Mirela Vaida este actriță, cântăreață și moderator TV, telespectatorii cunoscând-o din postura de moderatoare a emisiunii ”Acces Direct”.

Vedeta a dezvăluit în direct, chiar în emisiunea pe care o moderează, că nu are un venit fix, ci este plătită pe ediție.

Ce salariu are Mirela Vaida de la TV. ”Așa sunt salariile în televiziune, în general”

“Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general”, a spus Mirela Vaida în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

”Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă. Se înmulţeşte cu câte zile am lucrat”, a adăugat aceasta.

Cum a ajuns Mirela Vaida prezentatoare TV

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena Stars, a povestit, pentru catine.ro, cum a ajuns să își facă o carieră în televiziune, deși se pregătea pentru o cu totul altă profesie, și anume avocat.

”Nu m-am decis. Eu am venit la București la 20 de ani cu alte gânduri. Îmi doream să fiu avocat, era în vogă atunci să faci Facultatea de Drept. Am intrat la Iași la Universitatea Alexandru Ioan Cuza cu media 9.20 și la Litere cu 9.90. Cum am ajuns aici, nu mă întreba. Sunt genul de om care se lasă dus de destin. Mi s-a deschis acest drum și mi-am dat seama că poate e mai bine să merg pe ce se dă”, a explicat Mirela Vaida.

citește și...