Ce schimbări au avut loc în viața Simonei Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. ”Am luat de la zero totul”

01.03.2021, 11:38
Ce schimbări au avut loc în viața Simonei Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. ”Am luat de la zero totul”
Ce schimbări au avut loc în viața Simonei Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. ”Am luat de la zero totul”

Simona Secrier, cea care i-a fost parteneră de viață regretatului artist Mihai Constantinescu, a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața sa în ultima perioadă de timp.

Simona Secrier a fost invitată la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre viața sa din ultima perioadă de timp. În lipsa concertelor în ultima perioadă de timp, cea care i-a fost parteneră de viață lui Mihai Constantinescu a trebuit să se reorienteze. „Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la zero totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a mărturisit Simona Secrier, potrivit spynews.ro.

„Știi că și Mihai… Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi. Dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească. Am voință și sunt ambițioasă”, a mai declarat aceasta.

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Acesta a încetat din viață în octombrie 2019. Avea 73 de ani.

Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. A devenit unul dintre cei mai de succes și mai îndrăgiți cântăreți de pe scena muzicală din România, cu numeroase spectacole susținute în țară și în străinătate. A lansat de-a lungul carierei numeroase melodii care au ajuns șlagăre. Duetele sale cu celebra artistă Anastasia Lazariuc s-au bucurat de mare succes la public. Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Constantinescu a fost căsătorit cu Simona Secrier. Aceasta a fost cea de-a doua sa soție. Mihai Constantinescu a mai fost căsătorit cu Mihaela Constantinescu.

citește și...