Dezvăluirile Mihaelei Constantinescu, prima soție a lui Mihai Constantinescu. ”Bineînțeles că păstrez verigheta”

17.02.2021, 16:46
Dezvăluirile Mihaelei Constantinescu, prima soție a lui Mihai Constantinescu. ”Bineînțeles că păstrez verigheta”
Dezvăluirile Mihaelei Constantinescu, prima soție a lui Mihai Constantinescu. ”Bineînțeles că păstrez verigheta”

Mihaela Constantinescu, prima soție a regretatului cântăreț Mihai Constantinescu, a vorbit despre cel care i-a fost partener de viață.

Mihaela Constantinescu, prima soție a lui Mihai Constantinescu, a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru impact.ro, că păstrează și acum verigheta din vremea când era căsătorită cu regretului artist. De asemenea, Mihaela Constantinescu a dezvăluit și ce i-a spus acesta cu puțin timp înainte să moară.

”Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte de începutul sfârșitului. Era duminică și era trist, dezamăgit și îngrijorat, pentru că nu se simțea bine. Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că “dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca”. Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol… Da, am păstrat câteva obiecte din casa noastră, cel mai important fiind o icoană superbă cu Iisus. Bineînțeles că păstrez verigheta. Este un obiect sfânt pentru mine. Ne-am căsătorit din dragoste, tineri, frumoși, fericiți. Pe verighetele noastre, este scris “Mihai și Mihaela””, a declarat aceasta.


Ce spune Mihaela Constantinescu despre povestea de dragoste cu artistul

Mihaela Constantinescu a afirmat că îl va iubi întotdeauna pe cel care i-a fost partener de viață. ”Între mine și Mihai, au fost întotdeauna iubire necondiționată și prietenie necondiționată, iubirea bineînțeles îmbrăcând forme diferite… Ne-am iubit, ne-am căsătorit, am rămas prieteni. O experiență de viață unică! Îl voi iubi întotdeauna pe Mihai!”, a spus aceasta.

”A fost un om de o inteligență sclipitoare, un mare talent, un OM al lui Dumnezeu!!! L-am iubit, l-am apreciat și l-am respectat toată viața mea, și o voi face până la sfârșitul zilelor mele!”, a adăugat ea.

Întrebată de ce nu s-a recăsătorit după separarea de Mihai Constantinescu, Mihaela Constantinescu a răspuns: ”Nu doresc să mă recăsătoresc în această viață. Nu ne-am certat niciodată, deci nu era nevoie să ne împăcăm. Ne-am înțeles unul pe celălalt, ne-am ajutat, ne-am protejat și am rămas împreună într-o relație sinceră, curată și devotată”.

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști

Mihai Constantinescu a fot unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Acesta a încetat din viață în octombrie 2019. Avea 73 de ani.

Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. A devenit unul dintre cei mai de succes și mai îndrăgiți cântăreți de pe scena muzicală din România, cu numeroase spectacole susținute în țară și în străinătate. A lansat de-a lungul carierei numeroase melodii care au ajuns șlagăre. Duetele sale cu celebra artistă Anastasia Lazariuc s-au bucurat de mare succes la public. Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Constantinescu a mai fost căsătorit și cu Simona Secrier.

citește și...