Simona Secrier l-a visat pe Mihai Constantinescu. ”Mi-a spus că este bine că a plecat”

08.06.2020, 13:41
Simona Secrier l-a visat pe Mihai Constantinescu. ”Mi-a spus că este bine că a plecat”
Simona Secrier l-a visat pe Mihai Constantinescu. ”Mi-a spus că este bine că a plecat”

Simona Secrier, văduva regretatului cântăreț Mihai Constantinescu a dezvăluit cum l-a visat pe cel care i-a fost partener de viață.

Simona Secrier a mărturisit că l-a visat pe Mihai Constantinescu. Aceasta a spus și ce i-a transmis fostul ei partener de viață în vis.

„Nu visez foarte des, dar atunci când am visat, scurt și bine. Vesel cum era el de obicei. Mi-a spus că el este bine și că este bine că a plecat. Mi-a spus că el e bine și să nu mai fiu supărată. Aveam nevoie de confirmare ca să știu că este bine. Îmi este cumplit de dor și când îl visez, mă simt mai bine”, a declarat Simona Secrier, citată de spynews.ro.

Simona Secrier a afirmat că ea și regretatul Mihai Constantinescu se completau foarte bine.

”Îi plăcea să fiu veselă, să mă bucur de viață… Ce îi plăcea la mine, nu știu… El îmi spunea că sunt îngerașul lui și că el este liniștit cu mine. Nu știu, poate liniștea mea. Ne completam foarte bine. El era mai agitat, eu sunt mai liniștită”, a declarat ea.

 

Și-ar fi dorit să aibă copii

Simona Secrier a mărtuisit de curând că cel mai mare regret al său este că ea și Mihai Constantinescu nu au avut copii.

„Regret că nu am reușit să facem un copil”, afirma ea.

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști

Mihai Constantinescu a fot unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Acesta a încetat din viață în octombrie 2019. Avea 73 de ani.

Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. A devenit unul dintre cei mai de succes și mai îndrăgiți cântăreți de pe scena muzicală din România, cu numeroase spectacole susținute în țară și în străinătate. A lansat de-a lungul carierei numeroase melodii care au ajuns șlagăre. Duetele sale cu celebra artistă Anastasia Lazariuc s-au bucurat de mare succes la public.

Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Constantinescu a mai fost căsătorit și cu Mihaela Constantinescu.

citește și...