Andreea Marin, despre revenirea în televiziune. ”Nu sunt genul de om care să facă emisiuni despre bârfe”

10.08.2020, 11:48
Andreea Marin, despre revenirea în televiziune. ”Nu sunt genul de om care să facă emisiuni despre bârfe”
Andreea Marin, despre revenirea în televiziune. ”Nu sunt genul de om care să facă emisiuni despre bârfe”

Andreea Marin a vorbit despre revenirea în televiziune. Vedeta a explicat ce proiect ar determina-o să facă din nou emisiuni.

Andreea Marin este unul dintre numele importante din televiziunea din țara noastră. A moderat emisiuni care s-au bucurat de succes, cea mai cunoscută dintre acestea fiind ”Surprize, surprize”, pe care a moderat-o la Televiziunea Națională.

Vedeta a vorbit despre revenirea în televiziune în cadrul unei emisiuni de la postul Antena 3.

Aceasta a afirmat că, de fapt, nu a plecat niciodată din televiziune pentru că proiectele ei atrag mereu atenția mass media, astfel că ea este mereu prezentă pe micile ecrane în acest mod.

“Practic mă întorc mereu. Aș face un proiect serios, bine ancorat în realitate. Nu sunt genul de om care să facă emisiuni despre bârfe. Atâta vreme cât un subiect poate face bine oamenilor, atunci sigur, aș accepta. Am avut propuneri. Pe unele le-am refuzat, pe unele le-am acceptat”, a mărturisit Andreea Marin în exclusivitate pentru ”Showblitz”.

Cum se înțelege fiica ei cu actualul iubit

Andreea Marin trăiește, în prezent, o poveste de dragoste cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta de televiziune este mama unei fetițe, Violeta, pe care o are din căsnicia cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

La aceeași emisiune, Andreea Marin a mărturisit că are o relație bună cu fostul său soț, Ștefan Bănică Junior și că fetița lor îl iubește foarte mult, iar cei doi se văd destul de des. Ea a subliniat că Violeta are o relație foarte bună și cu actualul ei iubit, cu care este împreună de patru ani.

“Ei sunt jucăușii casei. Eu sunt cu regulile. Cineva trebuie să mențină și echilibrul”, a declarat vedeta de televiziune.

Ce spune despre greșeli

Întrebată într-un interviu cum au ajutat-o greșelile pe care le-a făcut să facă alegeri mai bune ulterior, Andreea Marin a explicat:

”Nu am avut parte de greșeli care să mă marcheze, poate pentru că sunt mereu atentă și îmi pasă, sunt perfecționistă, recunosc, mereu atentă la detalii, poate de teama de a nu greși, de teama de ridicol, uneori. Îmi place să fac bine totul, ăsta e adevărul. Am avut parte doar de inerenete greșeli, care s-au transformat în lecții din care am învățat cum să nu greșesc la fel a doua oară. Nu îmi vine în minte ceva clar acum, poate greșeli la serviciu, la școală, de plidă, toate reparabile, în orice caz”.

citește și...