Ce salariu are Carmen Tănase. ”Dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”

01.07.2022, 14:12

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, are o carieră impresionantă. Vedeta a dezvăluit, în cadrul unui podcast, ce salariu are. ”Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a declarat Carmen Tănase despre încasările pe care le are lunar.  Artista a mărtrurisit și că a avut perioade în care s-a descurcat greu din punct de vedere financiar.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000.

Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”.  Actrița are o carieră impresionantă. Prezentă de curând la un podcast, Carmen Tănase a dezvăluit ce sumă încasează lunar din salariu.

Ce salariu are Carmen Tănase. ”La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă”

 

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a declarat Carmen Tănase, notează wowbiz.ro.

„Da, am avut perioade (n.r. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a adăugat actrița.

citește și...