Andreea Ibacka dă detalii despre viața de mămică. ”Nimic nu te pregătește pentru experiența asta”

12.06.2020, 12:44
Andreea Ibacka dă detalii despre viața de mămică. ”Nimic nu te pregătește pentru experiența asta”
Andreea Ibacka dă detalii despre viața de mămică. ”Nimic nu te pregătește pentru experiența asta”

Actrița Andreea Ibacka, partenera de viață a pezentatorului de televiziune Cabral, a explicat cum este viața de mămică pentru ea. Vedeta este mama unei fetițe.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani.

Andreea Ibacka a vorbit, într-un interviu pentru protv.ro, despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică, dar și despre cum a fost să treacă perioada de izolare cu micuța Namiko.

“Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta. Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului”, a declarat soția lui Cabral.

Mărturisește că i-a fost greu în perioaa de izolare la domiciliu

Andreea Ibacka a explicat și cum a fost, pentru familia ei, perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din România.

“A fost un șoc inițial. Nimic nu te pregătește pentru o perioadă în care nu mai deschizi ușa casei nimănui, nu pleci nicăieri, ești 24/24 cu activități casnice. Ne-am concentrat nu pe filmări și ședințe foto cum făceam anterior, ci pe curățenie, mâncare. A fost foarte greu. Am stat tot timpul cu cea mică, cu Namiko, care avea un an și trei luni la începutul carantinei.Avem un copil tare insomniac. Se aruncă pe unde prinde, deci trebuie să fii non-stop în alertă, să nu pățească ceva, să nu se accidenteze”, a mai declarat vedeta.

Cabral a mai fost căsătorit cu Luana

Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

”Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci”, spunea Luana despre Cabral.

citește și...