Ce sacrificii a făcut mama Andreei Bălan pentru a fi alături de vedetă. ”Și-a schimbat viața”

06.06.2020, 14:56
Ce sacrificii a făcut mama Andreei Bălan pentru a fi alături de vedetă. ”Și-a schimbat viața”
Ce sacrificii a făcut mama Andreei Bălan pentru a fi alături de vedetă. ”Și-a schimbat viața”

Cântăreața Andreea Bălan are parte de tot sprijinul din partea mamei sale. Vedeta a mărturisit că mama sa și-a schimbat viața pentru a putea fi alături de ea.

Andreea Bălan a vorbit despre sacrificiile făcute de mama sa, pentru a o putea ajuta în creșterea familiei sale.

”Mama. Și-a schimbat viața din momentul în care s-a născut Ella. A renunțat la serviciu, a ieșit la pensie anticipat și s-a mutat la București într-un apartament pe care i l-am oferit aici, lângă casa noastră și a fost în fiecare zi aici alături de noi, să ne ajute la creșterea Ellei”, a declarat vedeta pentru libertateapentrufemei.ro.


S-a mutat cu ea după ce artista s-a separat de George Burcea

Mama Andreei Bălan s-a mutat acasă la vedetă după ce aceasta s-a separat de actorul George Burcea, tatăl celor două fetițe ale ei.

”De când ne-am separat, ea s-a mutat în casă cu mine și are grijă împreună cu mine de fete. Este foarte greu să ai doi copii – grijile, atenția și tot ceea ce ține de întreținere sunt mari adesea și este nevoie de cât mai mult personal. Avem și o bonă care vine dimineața, iar în restul timpului sunt eu cu mama. Iar în perioada aceasta în care Ella nu mai merge la grădiniță din cauza pandemiei, sunt amândouă acasă.

Așa că mereu trebuie să fie cel puțin două persoane care să aiba grija de ele: una care poate gătește ceva și le hrănește, o persoană care se joacă și le supraveghează, în timp ce cealaltă persoană calcă. Încercăm să menținem și un întreg program pe ore ca să reușim să facem față unor copii cu vârste extrem de fragede, care sunt extrem de energici și au foarte mare nevoie de noi toate”, a explicat cântăreața.

”Însemnă că am avut coloană vertebrală”

Andreea Bălan a făcut declarații și despre relațiile sentimentale pe care le-a avut.

”Eu nu am avut multe relații, iar la un moment data am fost numită ghinionistă în dragoste. Dacă ai două relații care eșuează nu cred ca poți fi catalogat asa. De la 20 de ani până acum, am avut trei relații – una pansament și două de lungă durată, stabile, cu sentimente profunde, care s-au terminat din diferite motive. Acest lucru nu înseamnă că un om eșuează, ci că pur și simplu, la un moment dat, oamenii respectivi nu se mai potrivesc și și-au dorit altceva.

Iar când un om face anumite lucruri pe care tu nu le accepți, nu înseamnă că ești părăsit, ci din contră, înseamnă ca tu nu accepți acea situație. În cazul meu, înseamnă că am avut coloana vertebrală, iar omul respectiv a trebuit să plece. Cred în dragoste în continuare și cel mai important lucru este să fiu și să rămân pozitivă”, a afirmat artista.

citește și...