Andreea Bălan, despre vizitele lui George Burcea. ”Vrea nu vrea, vine”

28.05.2020, 11:35
Andreea Bălan, despre vizitele lui George Burcea. ”Vrea nu vrea, vine”
Andreea Bălan, despre vizitele lui George Burcea. ”Vrea nu vrea, vine”

Cântăreața Andreea Bălan a explicat că fostul ei partener de viață va trebui să vină mai des în vizită la cele două fetițe pe care le au împreună, mai ales că vedeta a început din nou să filmeze pentru emisiuni.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Andreea Bălan a declarat că ar fi ideal ca actorul George Burcea, tatăl fetițelor ei, să vină mai des în vizită la acestea în următoarea perioadă.

”Vine o dată pe săptămână. E musai să vină. Mai ales că încep filmările la ”Te cunosc de undeva!” (…) Voi începe aceste filmări. Un nou sezon, așa că trebuie să vină să suplinească. Vrea nu vrea, vine!”, a spus Andreea Bălan, citată de spynews.ro.

Ce face când fostul partener vine în vizită

Andreea Bălan a explicat, într-un interviu, ce face atunci când George Burcea vin e să își viziteze cele două fetițe.

”Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat. Eu sunt ok acum. Eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. Toată lumea m-a întrebat cum reacționează Ela și dacă ea știe. Ei bine, un copil la 3 ani nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț sau o separare. Ea știe că tati vine din când în când, că el lucrează.

Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel, mai ales dacă se simt fericiți și se joacă, de aceea e important pentru mine să le ofer tot felul de activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și atunci când vine tati să aibă timpul lor cu el”, a spus Andreea Bălan.

“Când vine el, mă bucur și eu de timpul meu cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care se ocupă full time de copii. În momentul în care vine tatăl să-i viziteze, ele profită de acest timp să facă un lucru pe care ele și-l doresc”, a mai spus Andreea Bălan.

citește și...