Ce s-a întâmplat în vila din Snagov a lui Reghe și a Anamariei Prodan, înainte de anunțul divorțului

23.06.2021, 19:00
Ce s-a întâmplat în vila din Snagov a lui Reghe și a Anamariei Prodan, înainte de anunțul divorțului
Ce s-a întâmplat în vila din Snagov a lui Reghe și a Anamariei Prodan, înainte de anunțul divorțului

Vestea că Laurenţiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan a cutremurat lumea mondenă din temelii! În urmă cu două săptămâni, cei doi au ajuns din nou faţa altarului, pentru a-şi reînnoi jurămintele la biserica din Snagov.

Apropiații lor nu cred că Reghe și Prodanca se vor despărți, ținând cont că cei doi s-au afișat mai îndrăgostiți ca niciodată.

Laurenţiu Reghecampf și Anamaria Prodan, petrecere de pomină în vila de la Snagov

Fina lor, Laura, a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt la Snagov, unde toată lumea s-a distrat de minune la ultima petrecere dată acasă la soții Reghecampf.

„Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu.

O zi normală așa cum am văzut tot timpul la ei. Cu Ana am venit scurt, mi-a apus că totul este OK, să nu îmi fac griji. Eu pe Laur nu îl sun, am un respect aparte. În situațiile astea nici nu aș îndrăzni să sun, toată lumea îl deranjează. Mi-a spus că o deranjează ce a apărut în presă, dar se rezolvă”, a spus Laura, conform playtech.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi fost implicaţi şi într-un scandal încheiat cu apeluri la serviciul de urgenţă, săptămânile trecute. Se pare că ambii ar fi sunat, pe rând, la 112, conform Cancan. Primul care ar fi apelat numărul de urgență ar fi fost Reghe, anunțând că soţia sa este extrem de agitată şi că vrea să plece cu maşina.

Apoi a urmat Anamaria Prodan, care a sunat și ea la 112. Ar fi cerut ajutor, pentru că este sechestrată în vila din Snagov. Un echipaj de Poliţie şi o ambulanţă s-au deplasat la fața locului. Niciunul dintre soți nu a dorit să depună o plângere.

citește și...