Andreea Tonciu, noi detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ‘Un singur lucru mai am să vă spun’

22.06.2021, 17:09
Andreea Tonciu, noi detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 'Un singur lucru mai am să vă spun'
Andreea Tonciu, noi detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 'Un singur lucru mai am să vă spun'

Scandalul presupusului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare! Antrenorul a anunțat că divorțează de impresară, lucru care a făcut pe Anamaria Prodan să nu stea cu brațele încrucișate. 

Nici apropiații lor nu au stat degeaba! Andreea Tonciu, fina celor doi, a intervenit și a transmis un mesaj dur la adresa celor care au dezvăluit lucruri delicate din căsnicia Prodancăi cu Reghe.

Andreea Tonciu, noi detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Bruneta a ținut să sublinieze că nașii ei se iubesc enorm și nici vorbă de divorț.

“În ce lume trăim??? Ați ajuns să mințiți poporul cu televizorul doar pentru câțiva bani? Când vreodată credeți voi că se va destrăma un imperiu atât de frumos??? Când???? Părinții mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta, sunt făcuți unul pentru altul❤️ De ce vreți să stricati, de ce? Un singur lucru mai am să vă spun… Nu mor caii când vor câinii? @anamariaprodanreghecampf ❤️ @niculescu.daniell ❤️”, a scris fosta asistentă tv pe contul ei de Instagram.

Ce avere impresionantă au de împărțit Anamaria Prodan și Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a confirmat că urmează să divorțeze de impresară, deși aceasta neagă că ar avea probleme în căsnicie. Anunțul despărțirii vine la două săptămâni după ce și-au reînnoit jurămintele.

Laurențiu Reghecampf și Prodanca s-au căsătorit pe data de 14 iunie a anului 2008, în Las Vegas, iar pe data de 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior. După 13 ani de mariaj, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf lasă în urmă o avere colosală, pe care acum trebuie să o împartă.

Familia Reghecampf a reușit să strângă sume uriașe de bani din diferite domenii, de la fotbal la afaceri în SUA. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan dezvăluia că are o avere estimată între 50 și 100 de milioane de euro.

“Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro”, a mărturisit Anamaria Prodan.

citește și...