Ce s-a întâmplat în casa lui Brigitte și Florin Pastramă. ”Nu mai suportam”

18.02.2021, 10:11
Ce s-a întâmplat în casa lui Brigitte și Florin Pastramă. ”Nu mai suportam”
Ce s-a întâmplat în casa lui Brigitte și Florin Pastramă. ”Nu mai suportam”

Brigitte și Florin Pastramă au avut probleme acasă, cu centrala, care s-a stricat, astfel că cei doi au stat în frig și fără apă caldă timp de câteva zile.

Brigitte și Florin Pastramă au avut probleme cu centrala, nemaiavând apă caldă și căldură.

Din acest motiv, între Brigitte și partenerul ei de viață au avut loc tensiuni.

Ce s-a întâmplat în casa lui Brigitte și Florin Pastramă. Ce i-a reproșat bruneta soțului


Brigitte Pastramă i-a reproșat partenerului ei de viață că nu știe să repare centrala, fiind nevoită să stea în frig și să încălzească apă la aragaz.

„Este cea mai proastă zi din viața mea. De trei zile stau în frig, la -2 grade în casă. Ieri am încălzit opt oale de apă pe aragaz ca să pot să mă spăl pe cap, că nu mă mai suportam. Vă dați seama cum miroase Pastramă după trei zile! Centrala este stricată și nu se poate repara. Am comandat scule și piese și nu se potrivesc”, a spus Brigitte în cadril reality show-lui pe care îl are la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

„Eu m-am trezit de dimineață și m-am dus la mama și am făcut o baie fierbinte. Când eu am venit, Brigitte era foarte supărată. A început să îmi spună că eu nu sunt bărbat în casă, că nu știu să repar centrala. Păi dacă știam, o reparam eu. Dar eu nu sunt instalator. Că ea vrea bărbat adevărat. Păi să își ia un instalator”, a comentat și Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la emisiunea ”Ferma”

Brigitte și actualul ei soț, Florin Pastramă, s-au cunoscut pe durata participării la emisiunea ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, unde ambii au fost concurenți.

Vedeta și-a amintit despre momentul în care a început povestea de dragoste cu Florin Pastramă.

”În Ferma l-am cunoscut. Nu-mi pare rău că am participat. Mai important este unde l-am cunoscut. L-am cunoscut în proiectul Ferma. Nu regret pentru că acest proiect m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care pe mine mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii. A fost un nou început pentru mine. Acolo l-am cunoscut. E drept că la momentul acela, trei luni de zile, nu am avut telefon, nu am avut informație, nu am avut internet. Nu am știut cine este Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulți decât trebuia să-i fac. Dar acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem. Lucrăm cu ce este. Păi ce să fac?… Suntem unde suntem, nu este așa de ușor. Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarte-foarte greu… El a fost unicul dintre colegii mei care a avut încredere în mine. Toată lumea mă privea ca pe o ucigașă care a băgat picături de ochi în mâncare…”, a declarat Brigitte Pastramă la o emisiunea de televiziune.

citește și...