Ce s-a întâmplat de ziua de naștere a lui Marcel Pavel. ”Să vă spun drept, eu m-am cam enervat!”

06.12.2022, 14:59
Ce s-a întâmplat de ziua de naștere a lui Marcel Pavel. ”Să vă spun drept, eu m-am cam enervat!”
Ce s-a întâmplat de ziua de naștere a lui Marcel Pavel

Renumitul cântăreț Marcel Pavel și-a aniversat ziua de naștere în urmă cu câteva zile. Artistul a vrut să petreacă doar alături de familie, însă a avut parte de o surpriză. Acesta a dat detalii despre ce s-a întâmplat la ziua sa de naștere. ”Să vă spun drept, eu m-am cam enervat!”, a declarat Marcel Pavel.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. În plan personal, acesta s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 30 de ani de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

În data de 4 decembrie 2022, Marcel Pavel și-a aniversat ziua de naștere. Artistul a împlinit 63 de ani.  Acesta nu a vrut să dea o petrecere, însă a avut parte de o surpriză, după cum a dezvăluit pentru revista Viva.

Ce s-a întâmplat de ziua de naștere a lui Marcel Pavel. ”Nu mă așteptam! Ce era să fac? Am intrat în joc”

”Am vrut să stau liniștit de ziua mea, acasă, cu soția și cu copiii. Și m-am trezit cu Petre Năstase și cu soția lui la ușă cu soți. Aveam ceva de discutat și a zis că vine pe la mine. Fiind ziua mea, a venit cu cadouri. Soția mea a pregătit ceva pentru musafiri, dar era prea puțin și atunci el a zis să comandăm. Să vă spun drept, eu m-am cam enervat!”, a declarat Marcel Pavel pentru sursa mai sus-menționată.


”Peste o oră a venit și surpriza: m-am trezit cu toate neamurile la ușa mea, cu Gina, cu finii mei… Jumătate de neam era acasă la mine, fără ca eu să știu ceva. Nu mă așteptam! Ce era să fac? Am intrat în joc. Am ciocnit un pahar cu ei. Au venit cu mâncăruri, cu sarmale de la Câmpulung și cu tot felul de alte preparate, dar și cu băuturi. A fost foarte frumos!”, a mai spus artistul.

citește și...