Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care soția lui Pepe a cerut ordin de protecție. Solistul a rupt tăcerea

24.11.2020, 20:02
Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care soția lui Pepe a cerut ordin de protecție. Solistul a rupt tăcerea
Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care soția lui Pepe a cerut ordin de protecție. Solistul a rupt tăcerea

La începutul lunii noiembrie, Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă. Recent, în familia celor doi a avut loc un eveniment neplăcut.

Bruneta a cerut un ordin de protecție împotriva lui Pepe, după ce solistul ar fi agresat-o fizic în zona Stadionului Dinamo, unde fetele celor doi iau cursuri de tenis.

Pepe a rupt tăcerea despre incidentul cu Raluca Pastramă

Pepe nu a rămas indiferent la inițiativa acesteia și a contestat ordinul în instanță. În plus, artistul a povestit ce s-a întâmplat între ei în ziua respectivă. Pepe a depus la Judecătoria Sectorului 2 documente care să dovedească versiunea sa asupra celor întâmplate în după-amiaza zilei de 19 noiembrie.

Acesta a specificat că s-a certat cu soția lui și că a ridicat tonul, dar a negat că a agresat-o fizic. Tot conflictul ar fi început de la acuzațiile de infidelitate pe care Pepe i le-ar fi adus Ralucăi.

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2020 a plecat la munte petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și… cu care deja flirtează, aceasta fiind agitată și începând să mă jignească, că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei’, ar fi declarat Pepe, conform unor documente citate de Spynews.ro.

‘Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții, soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu păstrându-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea’, a mai declarat Pepe.

Ce spune Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a făcut declarații după ce s-a aflat că Pepe ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă, mama fiicelor sale.

‘Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b…. nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat’, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Spynews.ro.

 

citește și...