Ce s-a întâmplat cu barul pe care Oase l-a deschis după ce a câștigat ”Asia Express”. ”Dar mai urmează un proiect”

31.03.2022, 16:06
Ce s-a întâmplat cu barul pe care Oase l-a deschis după ce a câștigat ”Asia Express”. ”Dar mai urmează un proiect”
Ce s-a întâmplat cu barul pe care Oase l-a deschis după ce a câștigat ”Asia Express”. ”Dar mai urmează un prroiect”

Oase este cunoscut publicului telespectator ca dansator, câștigător al emisiunii ”Asia Express, dar și co-prezentator la show-ul respectiv. În prezent face parte din proiectul ”Dancing on ice – Vis în doi”. După ce a căștigat ”Asia Express” alături de CRBL, Oase a investit banii într-o afacere. Acesta a explicat ce se întâmplă în prezent cu barul său.

Oase, pe numele său real Ionuţ Dongo, a reușit să câștige sezonul 2 ”Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de CRBL. După ce a câștigat competiția respectivă, Oase și-a deschis un bar în centrul Capitalei. Ulterior, acesta a devenit co-prezentator al emisiunii ”Asia Express”. După câștigarea show-ului de la Antena 1, prietenia dintre Oase și CRBL s-a destrămat. Dacă CRBL a făcut numeroase declarații despre ruptura dintre el și Oase, acesta din urmă a preferat să păstreze discreția.

Oase este co-prezentator la emisiunea ”Asia Exopress”, iar în prezent face parte din proiectul ”Dancing on ice – Vis în doi”, de la postul de televiziune Antena 1. După ce a câștigat ”Asia Express”, Oase a investit într-o afacere – un bar. Acesta a explicat, pentru click.ro,  ce se întâmplă în prezent cu afacerea sa.

Ce s-a întâmplat cu barul pe care Oase l-a deschis după ce a câștigat ”Asia Express”. ”Am pus barul pe hold”

”Momentan, cu proiectul “Dancing on Ice” în derulare, am pus barul pe hold. Dar mai urmează un proiect, astfel că nu prea mai am timpul necesar să mă ocup de asta”, a explicat oase pentru sursa mai sus-menționată.

Acesta a mărturisit că își forește foarte mut să facă televiziune: ”Bineînțeles că mai doresc să fac televiziune. Sunt aici și aș vrea să fiu aici toată ziua”.

Oase a vorbit și despre participarea sa la emisiunea ”Dancing on ice – Vis în doi”, unde patinează alături de Andreea Ureche: ”Este o experiență extraordinară, pentru că este ceva total nou și diferit pentru mine. Cea mai grea provocare de până acum, pentru că este dependentă de ceva ce am învățat de la zero… Acum, dansul ocupă iar un loc important în viața mea, pentru că am început să dansez la emisiune cu ajutorul coregrafilor de la COBO, Cocuța și Bogdan Boantă. Cu patinajul sunt puțin șocat, pentru că am început să mă îndrăgostesc de patinajul artistic și cred că și după ce se încheie emisiunea voi continuă să patinez”.

citește și...