Ce s-a ales de Radu Palaniță după terminarea show-ului ‘Românii au talent’! Cu ce se ocupă acum bărbatul

03.07.2020, 10:25
Ce s-a ales de Radu Palaniță după terminarea show-ului 'Românii au talent'! Cu ce se ocupă acum bărbatul
Ce s-a ales de Radu Palaniță după terminarea show-ului 'Românii au talent'! Cu ce se ocupă acum bărbatul

Finala ‘Românii au talent’ a avut loc pe 29 mai, iar marele câștigător a fost Radu Palaniță. Mecanicul auto a plecat acasă cu 120.000 de euro. El mai participase și la ‘Vocea României’, însă nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

Modestia lui i-a impresionat pe toți telespectatorii, dar și pe unul dintre jurați, Florin Călinescu, care a crezut în talentul său încă de la bun început.

‘Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez’, a declarat Florin Călinescu.

Radu Palaniță a câștigat ‘Românii au talent’

Dar ce s-a ales de Radu Palaniță la aproape două luni de la câștigarea show-ului ‘Românii au talent’? Ei bine, faima nu i s-a urcat la cap, iar bărbatul a continuat să trăiască modest.

”Sunt foarte emoționat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aș vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine și vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează și lor”, a spus Radu Palaniță după câștigarea premiului de la “Românii au talent”.

Cum s-a schimbat viața lui

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Radu Palaniță a oferit detalii despre cum s-a schimbat viața lui, dar și ce planuri are de viitor.

‘Sunt un om, în primul rând. Un om cu foarte multe emoții și care a realizat, de câțiva ani, că muzica este o pasiune pe care nu o descoperise la timp. Sunt un om cu o meserie normală, cea de mecanic auto, așa cum știți, o meserie pe care o practic din tinerețe, care îmi place foarte mult. Sunt un om care se bucură foarte tare de mesajele frumoase pe care le primește și care simte că i s-a dat o șansă imensă, iar acum este momentul în care le poate mulțumi în felul lui celor care au crezut în el.

La meseria mea nu voi renunța niciodată, deoarece îmi place foarte mult ceea ce fac. Dacă lucrurile cu muzica vor merge pe făgașul pe care visez, voi lăsa mecanica pe plan secund și mă voi concentra pe a-mi dezvolta cariera tot mai mult. Clar, îmi doresc să nu se oprească aici… simt că este momentul meu’, a spus acesta.

Deși a reușit să pună mâna pe bani frumoși, Radu Palaniță a mărturisit că viața lui este la fel ca înainte.

‘Principiile mele de viață și lucrurile în care cred m-au ajutat să nu mă schimb eu. Merg în fiecare zi la muncă, țin legătura cu familia și prietenii, doar s-au adăugat câteva elemente noi: filmări, interviuri’, a mai adăugat el.

citește și...