Câți bani va încasa câștigătorul ”Românii au talent”. Suma care va ajunge în contul lui Radu Palaniță

01.06.2020, 12:26
Câți bani va încasa câștigătorul ”Românii au talent”. Suma care va ajunge în contul lui Radu Palaniță
Câți bani va încasa câștigătorul ”Românii au talent”. Suma care va ajunge în contul lui Radu Palaniță

Deși a câștigat un premiu în valoare de 120.000 de euro la ”Românii au talent”, Radu Palaniță nu va încasa toți acești bani.

Finala show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, a avut loc vineri, 29 mai. 10 concurenți care au primit Golden Buzz la ”Românii au talent”, în sezonul cu numărul zece, s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Radu Palaniță, un mecanic auto care a cucerit publicul cu timbrul său vocal, s-a clasat pe primul loc și a câștigat premiul în valoare de 120.000 de euro.

I se opresc taxe

Radu Palaniță nu va încasa toată suma de 120.000 de euro pe care a câștigat-o după ce a ieșit învingător în finala ”Românii au talent”, pentru că o parte din premiu va merge către stat sub formă de taxe. Câștigătorul ”Românii au talent” din acest an va rămâne, mai exact, cu 100.800 de euro, potrivit voxbiz.ro.

Ce a spus despre momentul pe care l-a avut în finala ”Românii au talent”

În marea finală, a cântat „My Way” pe Calea Victoriei din București, filmat cu un telefon mobil.


”Am căutat și ales locația care am simțit eu că se potrivește cel mai bine cu mesajul pe care voiam să-l transmit. Momentul a fost înregistrat cu telefonul, deci nu ceva profesionist.

Ce m-a impresionat a fost faptul că au ieșit și oamenii la geamuri și spre bucuria mea, niciunul nu s-a plâns de faptul că era seară și eu interpretam, dimpotrivă m-au susținut.

Mi s-a părut un decor foarte interesant și cred că m-a reprezentat foarte bine. Îmi amintesc și acum emoțiile pe care le-am simțit când am fost pe scenă și aveam jurații și publicul în fața mea. Acum a fost diferit, mă înconjura…liniștea”, a spus Radu Palaniță despre momentul său din finala show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV.

citește și...