Ce s-a ales de Lorelai Moșneguțu, la cinci ani de la câștigarea show-ului „Românii au Talent”. Cum a cheltuit banii obținuți

19.12.2022, 15:23
Ce s-a ales de Lorelai Moșneguțu, la cinci ani de la câștigarea show-ului „Românii au Talent”. Cum a cheltuit banii obținuți
Ce s-a ales de Lorelai Moșneguțu, la cinci ani de la câștigarea show-ului „Românii au Talent”. Cum a cheltuit banii obținuți

Lorelai Moșneguțu, în vârstă de 19 ani, este câștigătoarea show-ului „Românii au Talent” din 2017. În urmă cu cinci ani, tânără fără mâini a reușit să impresioneze o țară întreagă cu povestea sa de viață. Anii au trecut, iar adolescenta a făcut sacrificii mari pentru viața ei. 

O mai știți pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea concursului ‘Românii au Talent’ din 2017? Atunci, tânăra a impresionat o țară întreagă cu talentul ei și a plecat acasă cu 120.000 de euro și trofeul cel mare.

Tânăra s-a născut fără mâini, însă asta nu a împiedicat-o să-și urmeze visurile. La naștere, Lorelai Moșneguțu a fost abandonată de mama naturală, însă cea care a salvat-o a fost Viorica Pârvan, asistent maternal.

Ce s-a ales de Lorelai Moșneguțu, la cinci ani de la câștigarea show-ului „Românii au Talent”

Femeia mărturisea că a mers să o vadă la Maternitatea din Târgoviște, acolo unde fusese lăsată de izbeliște de propria mamă. De când a văzut-o, Viorica Pârvan a îndrăgit-o foarte mult și a decis să o ia acasă.

De atunci, viața ei s-a schimbat radical! Mama adoptivă a învățat-o să scrie cu degetele de la picioare și i-a fost alături în orice moment dificil. Înainte să participe la „Românii au Talent”, Lorelai Moșneguțu participa la diverse olimpiade de biologie și geografie, având peste 50 de diplome şi 25 de trofee în palmares.

Deși nu are mâini, acest lucru nu a împiedicat-o să participe la show-ul de talente. În cadrul emisiunii de la PRO TV, Lorelai a cântat la pian cu degetele de la picioare și a impresionat telespectatorii cu vocea, dar mai ales ambiția sa.

S-a mutat la București și și-a cumpărat un apartament

Telespectatorii au votat-o în număr mare în finală, reușind astfel să câștige marele premiu. La cinci ani de la câștigarea show-ului „Românii au Talent”, Lorelai a reușit să-și cumpere un apartament și s-a mutat la București, acolo unde s-a înscris la facultate.

În prezent, tânăra de 19 ani este studentă în Capitală și locuiește alături de mama adoptivă.

„Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva. Merge la facultate pentru că își dorește lucrul acesta. Ea este acum pe profil de publicitate. Poate pe viitor o să ajungă într-o redacție de presă. Cred că ar putea să facă destul de multe lucruri pentru acest domeniu de activitate.”, a declarat mama Vio, femeia care a adoptat-o de Lorelai, pentru Click!

citește și...