Cum face școală Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la ”Românii au talent”

14.09.2020, 10:59
Cum face școală Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la ”Românii au talent”
Cum face școală Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la ”Românii au talent”

Lorelai Moșneguțu, câștigătoare a concursului ”Românii au talent”, a explicat cum va urma cursurile la școală în condițiile începerii noului an școlar.

Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini, a câștigat show-ul „Românii au talent”, de la Pro TV,  în 2017. În prezent, ea este elevă în clasa a XI-a la secţia de canto clasic a Liceului de Arte ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte.

Adolescenta a explicat cum va decurge noul an școlar pentru ea în condițiile pandemiei de coronavirus.

„Eu voi studia, cel mai probabil, doar online, ceea ce pentru mine e un mare avantaj”, a declarat Lorelai Moșneguțu pentru click.ro.

Lorelai a avut parte de învățământ la domiciliu și înainte de pandemie. Din cauza problemelor de sănătate, adolescenta mergea la școală pentru examene, teze și orele de muzică. Din martie, a făcut școală online.

„Din fața calculatorului, am ocazia să particip alături de colegii de clasă, să interacționez cu ei, să-i văd. În mod normal, acele ore le făceam singură acasă, cu profesorul”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Va merge la școală doar o dată pe săptămână


Lorelai Moșneguțu a explicat că va face lcoală online și acum, iar fizic va merge la clasă doar o singură dată pe săptămână, pentru orele de canto.

„În principiu, vom fi în scenariul hibrid. Eu, însă, voi învăța doar online, nu vor mai veni profesorii acasă. Iar fizic la școală voi merge doar o dată pe săptămână, la orele de canto. Pentru mine, este perfect așa.

Orele de muzică și de cor e foarte important să fie ținute în sala de clasă sau în amfiteatru, alături de alți colegi și instrumentiști. Ar fi foarte complicat să ne pregătim la muzică de acasă.

Suntem 50 de elevi în cor și nu ne-am auzi între noi online, nu ne-am sincroniza din cauza semnalului”, a declarat câltigătoarea ”Românii au talent din 2017.

citește și...