Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la ”Românii au talent”, este îndrăgostită. ”Se înțeleg bine”

24.03.2021, 10:55
Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la ”Românii au talent”, este îndrăgostită. ”Se înțeleg bine”
Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la ”Românii au talent”, este îndrăgostită”. ”Se înțeleg bine”

Lorelai Moșneguțu, care a câștigat una dintre edițiile emisiunii ”Românii au talent”, este îndrăgostită.

Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini, a câștigat show-ul „Românii au talent”, de la Pro TV,  în 2017. În prezent, ea este elevă în clasa a XI-a la secţia de canto clasic a Liceului de Arte ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte.

Lorelai Moșneguțu este îndrăgostită. Adolescenta are o relație cu un coleg de la un alt liceu.

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la ”Românii au talent”, este îndrăgostită”.  ”Este vorba despre o prietenie de suflet”

Mama adoptivă a lui Lorelai Moșneguțu a dat detalii despre prietenul acesteia în cadrul unui interviu pentru playtech.ro. Băiatul respectiv a fost și cameaman la unul dintre videoclipurile realizate de Lorelai Moșneguțu.

“Este îndrăgostită de cineva de suflet, de un coleg de la un alt liceu. Este vorba despre o prietenie de suflet, se ajută reciproc la materii, își spun reciproc oful și asta mă bucură, ca mamă, când văd că se înțeleg bine. Fac și Tik-Tok-uri împreună, se amuză, se distrează împreună ei doi, se înțeleg bine. El este un băiat cu bun simț, a fost la un moment dat și cameraman la un clip de-al ei”, a povestit mama lui Lorelai Moșneguțu.

Aceasta a explicat și cum se descurcă Lorelai Moșneguțu cu școala. Adolescenta de 18 ani are de gând să aplice la două facultăți după terminarea liceului – Psihologie și Muzică. “Face în continuare școală online. Nu îi este greu să lucreze de acasă, chiar îi este mult mai simplu. Acum este în clasa a XI a la secțiunea de Canto. Sunt mulțumită de ea, a scris zece cărți, sunt o mamă mândră de copilul meu!”, a mai spus mama lui Lorelai Moșneguțu.

citește și...