Ce s-a ales de băieții din trupa L.A! Liviu Vârciu e azi vedetă tv, dar iată cu ce se ocupă Adrian și Aurelian

25.01.2021, 11:30
Ce s-a ales de băieții din trupa L.A! Liviu Vârciu e azi vedetă tv, dar iată cu ce se ocupă Adrian și Aurelian
Ce s-a ales de băieții din trupa L.A! Liviu Vârciu e azi vedetă tv, dar iată cu ce se ocupă Adrian și Aurelian

Cu siguranță ne amintim de cei trei băieți care făceau furori în urmă cu mai bine de 20 de ani cu trupa L.A. La vremea respectivă, trupa a luat naștere cu Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan, iar mai târziu în trupă a venit și Adrian Zainea. 

Succesul lor a fost fulminant, iar concertele, atât în țară cât și în străinătate, curgeau pe bandă rulantă. Din păcate, trupa s-a destrămat la șapte ani de la lansare. Acum, toată lumea se întreabă ce mai fac foștii colegi ai lui Liviu Vârciu, ținând cont de faptul că Vârciu și-a continuat cariera în showbiz.

Însă, după ce s-au despărțit, fiecare s-a îndreptat pe alt drum, total diferit de cariera artistică cu care ne obișnuiseră. Liviu Vârciu s-a menţinut în lumina reflectoarelor, însă nu același lucru putem spune și despre ceilalţi componenţi ai formaţiei.

Liviu Vârciu făcea furori cu trupa L.A

‘Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri’, spunea Liviu Vârciu, pentru Click!, în 2018.

Adrian și Aurelian au preferat să se retragă din lumina reflectoarelor. În prezent, Aurelian Ciocan are 40 de ani și a decis să renunțe definitiv la muzică, după ce trupa L.A. s-a destrămat.

El s-a mutat din București și s-a întors în Constanța, orașul natal. Conform Impact.ro, el și-a deschis o firmă de termopane și s-a implicat în agricultură.

Ce s-a ales de colegii lui Liviu Vârciu

În schimb, Aurelian Ciocan a trecut printr-un divorţ, iar apoi s-a recăsătorit cu Ramona, pe 7 iulie 2012, după o relaţie de patru ani. Bărbatul şi-a încercat norocul cu un studio muzical, dar afacerea nu a funcționat.

‘Am avut un studio în Bucureşti, dar care nu a mers foarte bine din cauza pirateriei. Într-un an, de Crăciun, am plecat în Anglia, la nişte prieteni. Mi-a plăcut foarte mult şi am decis să rămân şi să urmez cursurile unui colegiu pentru a deveni bucătar, fiindcă întotdeauna mi-am dorit să am propriul restaurant. Acum lucrez ca bucătar secund într-un pub, dar vreau să mă întorc acasă şi să-mi deschid acolo propriul restaurant’, a mărturisit Adi pentru Libertatea, în urmă cu ceva ani.

Trupa L.A a fost a fost înființată în anul 1998 de către Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan. Cât timp trupa a funcționat, artiștii au avut șase turnee naționale și trei internaționale, au cântat pentru comunitățile de români din Statele Unite, Canada și Germania.

În anul 2001, trupa a obținut două premii importante, ‘Cel mai bun album de muzică de petrecere’, iar doi ani mai târziu, ‘Cel mai îndrăzneț proiect muzical al anului 2003’.

citește și...