Ce ritual au Brigitte și Florin Pastramă în fiecare dimineață

10.12.2020, 10:45
Ce ritual au Brigitte și Florin Pastramă în fiecare dimineață
Ce ritual au Brigitte și Florin Pastramă în fiecare dimineață

Brigitte și Florin Pastramă au un titual zilnic pe care îl respectă cu sfințenie.

Brigitte Pastramă a dezvăluit cum își încep fiecare zi ea și partenerul său de viață, Florin Pastramă. Cei doi citesc Biblia și se roagă în fiecare dimineață, după care se ocupă de treburile pe care le au.

„În fiecare dimineață citesc Biblia. La început nu băgam în seamă, dar apoi mi-am dat seama că e mai bine pentru mine să încep cu cititul Bibliei pentru a ne merge bine toată ziua. Așa că citesc cam 5 pagini pe zi de luni până sâmbătă. Bineînțeles că Florin, de când suntem împreună, citește și el alături de mine Biblia și apoi facem o rugăciune și începem ziua”, a explicat Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

Brigitte l-a cunoscut pe Florin Pastramă la emisiunea ”Ferma”

Brigitte și actualul ei soț, Florin Pastramă, s-au cunoscut pe durata participării la emisiunea ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, unde ambii au fost concurenți.

Vedeta și-a amintit despre momentul în care a început povestea de dragoste cu Florin Pastramă.

”În Ferma l-am cunoscut. Nu-mi pare rău că am participat. Mai important este unde l-am cunoscut. L-am cunoscut în proiectul Ferma. Nu regret pentru că acest proiect m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care pe mine mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii. A fost un nou început pentru mine. Acolo l-am cunoscut. E drept că la momentul acela, trei luni de zile, nu am avut telefon, nu am avut informație, nu am avut internet. Nu am știut cine este Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulți decât trebuia să-i fac. Dar acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem. Lucrăm cu ce este. Păi ce să fac?… Suntem unde suntem, nu este așa de ușor. Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarte-foarte greu… El a fost unicul dintre colegii mei care a avut încredere în mine. Toată lumea mă privea ca pe o ucigașă care a băgat picături de ochi în mâncare…”, a declarat de  curând Brigitte Pastramă la o emisiunea de televiziune.

citește și...