Ce riscă mama gemenilor morţi în Ploieşti. Femeia a primit o lovitură dură din partea autorităților

26.08.2021, 10:20
Ce riscă mama gemenilor morţi în Ploieşti. Femeia a primit o lovitură dură din partea autorităților

Noi detalii despre mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al locuinței. Direcția Copilului din Prahova a cerut ca Andreea să fie decăzută din drepturile părintești și ar putea rămâne și fără cel de-al treilea copil.

Mama gemenilor este acum cercetată penal pentru ucidere din culpă. Femeia mai are un băiețel de 5 ani, care a rămas în grija rudelor din partea tatălui. Direcția pentru Protecția Copilului cere judecătorilor să o decadă din drepturile părintești după ce a dat dovadă de neglijență în creșterea celor doi gemeni decedați, notează stirileprotv.ro.

Mama gemenilor riscă să-și piardă și al treilea copil

Micuții au decedat după ce s-au prăbușit în gol de la etajul 10 al apartamentului în care locuiau cu mama lor. Cei mici au fost lăsați nesupravegheați, în timp ce mama lor făcea transmisiune live pe o rețea de socializare.

Abia când au apărut la ușă polițiști care au informat-o despre cele întâmplate, femeia a realizat tragedia care se întâmplase sub ochii ei. După ce și-a dat seama de tragedie, femeia a suferit un suferit un șoc și a fost internată la Spitalul de Psihiatrie. La câteva zile distanță, aceasta a fost externată pentru a putea participa la înmormântarea celor doi copilași.

Primele declarații ale femeii

“Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat. Măsuţa era în colţul geamului. Şi de atunci mi-am dat seama, copiii mei au căzut pe geam. Sau s-a întâmplat ceva”, a explicat aceasta pentru Observator.

Mama gemenilor a dat vina pe prietena ei, Alina, care se afla în casă cu ea și cei trei copii în ziua respectivă. Andreea a spus că micuții nu aveau cum să dea jos o saltea de pe pat și să o pună lângă măsuță. Mama copiilor spune că nu este vinovată de nimic.

“Copiii, da, erau singuri în cameră. Cand a venit politia, eu am intrat in camera, m-a trimis politia… „Du-te, vezi ce fac copiii”. Cand intru in camera, o vad… ditamai salteaua aia, nu puteam s-o ridic singura. Doar doi barbati o ridicau. Că era saltea veche. Şi unde era salteaua? Era data jos din pat. Cum puteau copiii astia sa mute salteaua? N-aveau cum, asta nu-mi iese din cap, n-aveau cum”, a mai spus femeia.

 

citește și...