Ce reproșuri aud Carmen Brumă și Mircea Badea de la fiul lor. Ce fel de părinți sunt cei doi

22.03.2022, 16:20
Ce reproșuri aud Carmen Brumă și Mircea Badea de la fiul lor. Ce fel de părinți sunt cei doi
Ce reproșuri aud Carmen Brumă și Mircea Badea de la fiul lor. Ce fel de părinți sunt cei doi

Vedeta de televiziune Carmen Brumă, în vârstă de 44 de ani, a dat detalii despre Vlad, băiețelul pe care îl are din relația cu prezentatorul TV Mircea Badea. Aceasta a povestit ce reproșuri are puștiul la adresa lor. De asemenea, Carmen Brumă a dezvăluit și cine este mai permisiv cu fiul lor dintre ea și partenerul său de viață.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului.

Vedeta de televiziune a dat detalii despre fiul său și al lui Mircea Badea pentru revista Viva, dezvăluit ce reproșuri aud de la acesta, dar a explicat și cine este mai permisiv ca părinte dintre ea și partenerul său de viață.  ”Vlad e legat de amândoi într-un mod diferit. Sunt activităţi pe care preferă să le facă împreună cu mine, iar altele împreună cu Mircea”, a spus Carmen Brumă.

Ce reproșuri aud Carmen Brumă și Mircea Badea de la fiul lor.”Încercăm să ne împărţim şi aici rolurile”

Întrebată ce reproșuri aud ea și Mircea Badea de la fiul lor, Vlad, Carmen Brumă a răspuns: ”Părinţii ăştia vin toată ziua cu pretenţii noi!”.

Despre cine este mai permisiv cu copilul dintre ea și Mircea Badea, vedeta TV a explicat: ”Încercăm să ne împărţim şi aici rolurile. Nu cred că e bine pentru un copil să aibă un părinte răspunzător exclusiv cu „interdicţiile”, iar celălalt să fie eroul salvator. Nu avem o reţetă fixă, încercăm să menţinem un echilibru. E adevărat că tata cedează mai uşor atunci când vine vorba despre cumpărat ceva”.

 

citește și...