Ce relație este între mama Laurei Stoica și familia iubitului regretatei artiste. ”Suntem oameni”

01.09.2021, 10:24
Ce relație este între mama Laurei Stoica și familia iubitului regretatei artiste. ”Suntem oameni”
Ce relație este între mama Laurei Stoica și familia iubitului regretatei artiste. ”Suntem oameni”

Mama regretatei cântărețe Laura Stoica a făcut mărturisiri într-un nterviu. Elena Stoica a dezvăluit în ce relații este cu familia lui Cristian Mărgescu, cel care a fost iubitul fiicei sale. Aceasta a afirmat că și acum ține legătura cu familia lui Cristi, bărbatul cu care fiica sa trebuia să se mărite și să aibă un copil.

Laura Stoica, pe numele său real Adriana-Laurenția Stoica, s-a născut pe 10 octombrie 1967 și a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, considerată drept cea mai importantă solistă rock din țara noastră. În seara de 9 martie 2006, Laura Stoica se întorcea la Bucureşti, după un concert susţinut în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Impactul a fost extrem de violent, maşina fiind proiectată 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi, Laura Stoica fiind atunci însărcinată.

Anul acesta, pe 9 martie, s-au împlinit 15 ani de la moartea îndrăgitei cântărețe. Mama Laurei Stoica, Elena, a povestit, pentru impact.ro, în ce relații este cu familiaq celui care i-a fost iubit fiicei sale.

Ce relație este între mama Laurei Stoica și familia iubitului regretatei artiste.  ”Este și normal să ținem legătura”

“Țin legătura în continuare cu familia lui Cristi, normal! Chiar în primăvară am făcut și crucea de la mormântul lor, am schimbat-o că era veche de 15 ani de zile. Era o cruce din lemn și am schimbat-o cu una din granit. Este și normal să ținem legătura, suntem oameni, trebuie să ne înțelegem”, a declarat Elena Stoica pentru sursa mai sus-menționată.

 

Mama Laurei Stoica a mărturisit că, odată cu trecerea timpului, s-a resemnat cu cele întâmplate. “Ce să fac, sunt bine! Sunt câteva zile în concediu la mare! Nu am mai visat-o deloc pe Laura, dar de ce mă întrebați să îmi necajesc sufletul? Am reușit să trec peste, nu am mai visat-o deloc. Eu zic că așa a fost să fie. Ea să se înalțe la Cer, iar eu să mai rămân aici să mai trăiesc. Mai mergem la cimitir la ea, e normal. Merg și eu dar mai mult băiatul meu care locuiește în București se duce mai des și îngrijește mormântul”, a mai spus Elena Stoica.

citește și...