Ce s-a întâmplat în camera de hotel în care a fost bătută Laurette! Detalii șocante

11.03.2021, 15:55
Ce s-a întâmplat în camera de hotel în care a fost bătută Laurette! Detalii șocante

Apar noi detalii despre scandalul în care a fost implicată Laurette în urmă cu doar câteva seri. Mulatra a fost bătută de un bărbat în camera unui hotel din Centru Vechi al Capitalei. 

Dar ce s-a întâmplat de fapt între cei doi? Cancan.ro a relatat că lucrurile au stat cu totul altfel în camera de hotel. Se pare că bărbatul și-a dat întâlnire cu mulatra pentru a întreține relații intime contra unei sume de bani, la hotelul Palace din Centru Vechi. Pentru că nu s-au înțeles, între cei doi a izbucnit un scandal de proporții.

Laurette, bătută într-un hotel din Centrul Vechi!

Bărbatul era dispus să-i dea lui Laurette suma de 5.000 de euro în schimbul serviciilor sale. Aceștia s-au întâlnit la hotel pentru ce s-au înțeles, iar bărbatul chiar i-ar fi arătat vedetei borseta în care se aflau banii.

După actul intim, bărbatul i-a reproșat lui Laurette că nu a prestat de 5000 de euro și ar fi vrut să-i dea doar 300 de euro, lucru, care a înfuriat-o pe brunetă. Supărată, Laurette s-a repezit să ia banii din borsetă, însă a fost mușcată de deget de bărbatul nervos.

Între cei doi s-ar fi iscat o bătaie în toată regula. Țipetele acestora au alertat angajații hotelului, care au sunat la 112. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de Poliție din cadrul serviciului Poliției din Centrul Vechi. Până în acest moment, mulatra nu a făcut nicio declarație despre incidentul petrecut marți seară, 9 martie.

”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontan care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului, pe mai multe părți”, a declarat avocatul brunetei la Xtra Night Show.

citește și...