Ce relație are Carmen Trandafir cu fiica ei. ”E un mare plus ăsta, că o ajută pe ea să se simtă bine”

07.12.2022, 14:49
Ce relație are Carmen Trandafir cu fiica ei. ”E un mare plus ăsta, că o ajută pe ea să se simtă bine”
Ce relație are Carmen Trandafir cu fiica ei

Cântăreața Carmen Trandafir, în vârstă de 47 de ani, are o familie foarte frumoasă alături de partenerul ei de viață, comentatorul sportiv Emil Grădinescu, în vârstă de  63 de ani, și de iica lor, Ana. Artista a mărturisit ce relație are cu fiica sa adolescentă. ”E un mare plus ăsta, că o ajută pe ea să se simtă bine”, a declarat vedeta.

Carmen Trandafir are o relație de peste 15 ani cu Emil Grădinescu. Cei doi au făcut nuntă în august 2011 și au împreună o fată, Ana. În luna august a acestui an, Carmen Trandafir și partenerul ei de viață, comentatorul sportiv Emil Grădinescu au aniversat 11 ani de la nuntă.

Carmen Trandafir a dat detalii despre fiica sa în cadrul unu interviu pentru revista Viva.

Ce relație are Carmen Trandafir cu fiica ei. ”Este educată să nu sară calul”

”Suntem mamă-fiică, prietene-prietene, soră-soră… De multe ori Ana îmi spune: „Gata, ești mama, nu mai vreau!,râdem prea mult, ești prea prietenă”. Și atunci mă trezesc, și îmi spune și Emi: „OK, vezi că ești maică-sa!”. Pentru că am tendința de a… mi-am găsit prietena, partenera de joacă. Totuși, eu cred că pentru Ana e un mare plus ăsta, că o ajută pe ea să se simtă bine. Îi ofer o oarecare libertate controlată, ea știe… este educată să nu sară calul. În același timp, suntem foarte apropiate și îmi vorbește despre toate și de toate. Și mie, și lui taică-său, fără… menajamente, și bunicii, care cu noi niciodată nu a vorbit deschis. Cu Ana, ea răspunde la orice întrebare, oricât de indiscretă ar fi. Iar copiii din ziua de azi sunt foarte deschiși. Și nu ai cum să superi copilul și să nu-i răspunzi”, a detaliat Carmen Trandafir.

”Dacă pleacă de acasă, mă sună: „Pot să fac asta, mă lași să mă opresc la poartă la colega mea două minute?”. E, deocamdată, așa, și sper să rămână așa… A împlinit 14 ani, facem buletinul. Slavă Domnului, e un copil foarte bun!”, a adăugat artista.

citește și...