Carmen Trandafir, despre căsnicia cu Emil Grădinescu. ”Chiar nu mi-ar plăcea”

08.12.2021, 15:58
Carmen Trandafir, despre căsnicia cu Emil Grădinescu. ”Chiar nu mi-ar plăcea”
Carmen Trandafir, despre căsnicia cu Emil Grădinescu. ”Chiar nu mi-ar plăcea”
Cântăreața Carmen Trandafir, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații, la o emsiune de televiziune, despre partenerul ei de viață, comentatorul sportiv Emil Grădinescu, în vârstă de 62 de ani. ”Nu este genul romantic, chiar nu mi-ar plăcea”, a spus artista despre soțul său.  Cei doi sunt căsătoriuți de zece ani și au un copil.
Cântăereața a vorbit despre soțul ei la Antena Stars, dezvăluind că nu i-ar plăcea ca acesta să fie romantic.

Carmen Trandafir, despre căsnicia cu Emil Grădinescu. ”Am găsit un om care m-a ajutat mult, moral, pshic, tot”

“Am găsit un om care m-a ajutat mult, moral, pshic, tot. Le doresc tuturor fetelor sa găsească un bărbat ca al meu. Nu este genul romantic, chiar nu mi-ar plăcea. Dar ma lasă pe mine sa fiu”, a spus Carmen Trandafir, citată de spynews.ro.
”De foarte multe ori l-am sunat și i-am spus cât de mult îl iubesc. El e foarte concentrat pe casă, pe muncă și pe familie. Ne echilibrăm”, a adăugat ea.

Carmen Trandafir: ”Am foaaaarte multe defecte”

În urmă cu câteva zile, Carmen Trandafir a postat pe Facebook o fotografie în care aparee fără pic de machaj, în haine de casă. Fotografia este însoțită de un mesaj în care artista explică cum este ea în viața de zi cu zi.

”Asta sunt, dar nu cu asta defilez! Am scris versurile celui mai recent single. L-am numit “Măști” și nu m-am gândit la măștile care ne protejează de boli, ci la acelea în spatele cărora ne ascundem din ce in ce mai mult. Parcă prea mult. Nu zic că e rău, atunci când deschizi Facebook sau Instagram, să vezi oameni frumoși, strălucind, radiind… deși eu văd frumusețea în cei care își arată defectele fără niciun stres. Sau în cei care scriu corect gramatical. Sau în cei care au simțul umorului. În oamenii inteligenți și cu bun simț. Am simțit nevoia să las deoparte, pentru seara asta măcar, pozele în care sunt fardată și îmbrăcată în dantele și haine de scenă și să mă destăinui… Așa mă simt cel mai bine, așa mă simt EU. Sunt fan Mickey Mouse și am dulapul plin de tricouri cu personajul. Am și un fotoliu în formă de Mickey și de multe ori mă bat cu Ana pe el.., că, na, e al meu ? Nu port prin casă halat din mătase și nici papuci cu blăniță. Nici cățelul nu s-ar simți prea confortabil să simtă mătasea atunci când îmi stă seara în poală ?”, a mărturisit Carmen Trandafir.

”Plâng la filme, chiar și Paddington m-a impresionat până la lacrimi, plâng de oftică atunci când nu imi iese ceva, plâng și de fericire sau emoții. Și nu mă feresc să plâng, asta mă eliberează.  Cânt și dansez prin casă când sunt fericită, nu vorbesc cu nimeni dimineața până nu îmi beau cafeaua , beau multe ceaiuri, îmi place ceaiul cu biscuiți (biscuiții populari) ? Îmi place să joc cărți cu prietenii Anei, sa joc Păcălici cu nepoțica de 3 ani, îmi plac jocurile, în general. Nu vreau să mi se spună “doamnă”, deci nu aș putea sa joc vreodată fotbal feminin ? Dacă v-aș spune că îmi place să fac oamenii fericiți, ar suna ca un discurs de proaspăt devenită “Miss Universe”… așa că țin pentru mine asta ? Am foaaaarte multe defecte, dar păstrez detaliile pentru o postare viitoare.  Asta sunt eu… Asta e o poză de seară acasă. Nu îndrăznesc să o arăt pe cea de dimineață ? Dar știti ce e important? Atunci când abia mă trezesc, îmi strâng părul într-un coc neglijent și soțul îmi spune că sunt cea mai frumoasa femeie. Știu că minte, dar minte frumos ?”, a mai spus ea.

citește și...