Carmen Trandafir a aniversat 10 ani de căsnicie. Ce mireasă frumoasă a fost!

25.08.2021, 16:10
Carmen Trandafir a aniversat 10 ani de căsnicie. Ce mireasă frumoasă a fost!
Carmen Trandafir a aniversat 10 ani de căsnicie. Ce mireasă frumoasă a fost!

Cântăreața Carmen Trandafir, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu comentaroul sportiiv Emil Grădinescu, în vârstă de 61 de ani. Cei doi au împreună o fetiță. Luna aceasta, artista și partenerul ei de viață au aniversat zece ani de la nuntă.Cu această ocazie, cântăreața a dat publicității câteva fotografii de la evenimentul respectiv.

Carmen Trandafir are o relație de peste 15 ani cu Emil Grădinescu. Cei doi au făcut nuntă în august 2011 și au o fetiță de 12 ani, Ana. În luna august a acestui an, Carmen Trandafir și partenerul ei de viață, comentatorul sportiv Emil Grădinescu au aniversat zece ani de la nuntă. ”10 ani ca ieri… ❤️? ❤️”, a scris artista pe contul ei de socializare.

Carmen Trandafir a dat publicității și câteva fotografii de la evenimentul din urmă cu un deceniu. Vedeta a fost superbă în rochie de mireasă.

Carmen Trandafir a aniversat 10 ani de căsnicie. ”Eu îmi doream o relație, dar nu cu acte”

Artista a povestit, în cadrul unui interviu, că atunci când l-a întâlnit pe Emil Grădinescu nu se gândea la mariaj. A fost cerută în căsătorie la trei ani după venirea pe lume a fetiței lor. ”Eu mereu mi-am ținut viața personală secretă. Mama avea mereu grijă de relațiile mele, dar în cazul lui Emil nu a fost așa. Acolo a fost o aprobare tacită. Totul a venit de la sine, ne-am plăcut foarte mult din prima. La început simțeam că nu vrem căsătorie și că ne simțim foarte bine așa. Eu îmi doream o relație, dar nu cu acte. Emil, la fel, nu prea își dorea atunci copil și am zis că de ce să ne legăm la cap”, a dezvăluit Carmen Trandafir.

”Iar în momentul în care am avut-o pe Ana ne-am dorit-o mult. Am zis că nu ne suntem de ajuns noi doi și fără să ne-o spunem, parcă, ne-am transmis că a fost cazul”, a mai spus solista. ”Întâi copilul, iar apoi căsătoria habar nu am cum a venit. După trei ani de copil, Emil m-a cerut. Nu i-am dat răspunsul în noaptea aceea, iar a doua zi i-am spus că știu cum va arăta rochia și că vreau o petrecere doar cu prieteni”, a încheiat Carmen Trandafir.

citește și...