Ce relație are acum David Pușcaș cu mama lui adoptivă, Luminița Anghel! ‘Nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur’

18.10.2020, 14:41
Ce relație are acum David Pușcaș cu mama lui adoptivă, Luminița Anghel! 'Nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur'
Ce relație are acum David Pușcaș cu mama lui adoptivă, Luminița Anghel! 'Nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur'

David Pușcaș și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care o are acum cu mama lui adoptivă, Luminița Anghel! În urmă cu câteva luni, tânărul a trecut printr-o experiență traumatizantă, însă a găsit puterea să treacă peste tot și a decis să se lanseze în muzică.

David Pușcaș nu ține legătura cu Luminița Anghel

David Pușcaș a fost bătut în propria casă de un bun prieten. Într-un interviu pentru Ciao, fiul adoptiv al Luminiței Anghel a povestit cum și-a revenit după loviturile încasate, dar și ce legătură are acum cu mama lui. David Pușcaș a mărturisit că nu are o relație apropiată cu interpreta și abia dacă se văd.

‘Sunt bine acum, mulțumesc. Din punct de vedere medical, pot spune că sunt refăcut. Mă simt bine. Aștept să văd ce fac oamenii legii pentru că, până în acest moment, nu am primit niciun răspuns cum că l-ar fi găsit pe cel care a intrat peste mine în casă și m-a bătut sau dacă cel care l-a adus a fost chemat să dea vreo declarație. Ceea ce a ținut de mine, cred că am făcut. Am dat declarații, am depus plângere, certificatul medico-legal de la INML, cred că am făcut tot demersul, acum aștept să văd ce fac oamenii legii. Am fost dus la spital unde m-au cusut pentru că aveam capul spart‘, a declarat David Pușcaș, pentru sursa citată mai sus.

Mai mult de atât, fiul adoptat de Luminița Anghel a spus că interpreta l-a căutat abia la câteva zile de la incident. În plus, aceasta nu îl ajută cu niciun ban.

‘Prietenii au fost lângă mine. La 2-3 zile după incident, când mi-am recuperat numărul de telefon, am găsit mesaj de la mama care mă întreba ce se întâmplă că o caută mulți ziariști, că o sună presa. Citisem în presă la un moment dat că mama îmi virează bani în nu știu ce cont. De când a început pandemia, eu ma întrețin 100% singur. Mama nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur’, a mai declarat adolescentul.

S-a lansat în muzică

În momentul de față, David Pușcaș nu are un loc de muncă stabil, dar speră că va avea succes cu noul proiect muzical.

‘În acest moment nu mai am un loc stabil de muncă, însă m-am axat foarte mult pe partea de online, youtube, vloguri, din asta câștig. În plus, voi lansa un proiect muzical împreună cu Sara, prietena mea, și sunt foarte fericit. Momentan nu pot dezvălui foarte multe, dar mă voi lansa în muzică, piesa pe care urmează să o lansăm, va avea și videoclip. Sunt tare fericit că Sara și-a dorit să facă cu mine proiectul și vreau să-i mulțumesc’, a mai spus acesta.

citește și...