Cine l-a agresat fizic pe David, fiul Luminiței Anghel! Un fost concurent de la Vocea României a fost audiat

31.08.2020, 19:13
Cine l-a agresat fizic pe David, fiul Luminiței Anghel! Un fost concurent de la Vocea României a fost audiat
Cine l-a agresat fizic pe David, fiul Luminiței Anghel! Un fost concurent de la Vocea României a fost audiat

Săptămâna trecută, David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a fost agresat în propria casă. Pe rețelele de socializare, tânărul a povestit prin ce chinuri a trecut, dar a spus și cine l-a bătut. Se pare că ar fi vorba de un fost concurent de la ‘Vocea României, care a și fost audiat de oamenii legii.

David Pușcaș a mărturisit că agresorul lui ar fi un anume Robert Reamzy. Pe tânăr îl cheamă de fapt Robert Ștefan Cîrleț și are 26 de ani. De asemenea, autoritățile l-au citat la audieri încă de zilele trecute, însă el a refuzat să vină.

Cine l-a agresat fizic pe David, fiul Luminiței Anghel

Din acest motiv, polițiștii au mers după el și l-au găsit într-o locuință din sectorul 3, unde stă cu chirie. A fost audiat, însă anchetatorii ar fi dispus măsura cercetării lui în stare de libertate pentru infracțiunile de lovire și distrugere, conform Gândul.

‘Scriu aici cu o situație extrem de delicată.în primul rând vreau să anunţ că nu mai am telefon. Aveam un interviu de job şi să ajung la un prieten. Situaţia a fost în felul următor. Eu mi am expus o părere sinceră despre Robert Reamzy la un prieten comun. Acest prieten pentru că aşa îl considerăm plecase de la mine şi după 20 de minute îmi scrie întrebându-mă dacă mai sunt acasă. Evident îi scriu că da şi oricum eu trebuia să plec aşa că ieşeam împreună.

A povestit pe Facebook ce a pățit

Acesta de fapt era cu Robert care probabil îl ştiţi de la Vocea , au intrat la mine în casă şi de acolo a început totul. Robert începuse să îmi reproşeze ce am zis de el şi să devină agresiv a început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelul pe geam, eu rugându-l să iasă din casa mea apoi a sărit cu pumnii, m-a călcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul şi sunt lovit la cap şi la ochi.

Nu ştiu cum să anunţ autorităţile, sunt efectiv şocat. O să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a ameninţat că se va întoarce. Vreau să se ştie că e un om periculos şi mai ales felul în care m-a atacat şi eram efectiv fără apărare putea să mă omoare în casă’, a povestit, plin de sânge, fiul Luminiței Anghel, pe Facebook.

S-a certat cu mama lui

Ani la rând, David Pușcaș a fost într-un conflict deschis cu mama lui, celebra artistă Luminița Anghel. Vedeta era nemulțumită de faptul că tânărul de 22 de ani nu avea un loc de muncă stabil și nu putea să se întrețină singur. În prezent, acesta locuiește într-o garsonieră modestă.

‘David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv să-l fac de râs, să-l umilesc şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut’, a spus artista, la Kanal D.

citește și...