Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și-a schimbat total stilul de viață. Cu ce a ajuns să se ocupe acum: ‘Mama încă nu știe’

17.10.2020, 13:15
Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și-a schimbat total stilul de viață. Cu ce a ajuns să se ocupe acum: 'Mama încă nu știe'
Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și-a schimbat total stilul de viață. Cu ce a ajuns să se ocupe acum: 'Mama încă nu știe'

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și-a schimbat total stilul de viață! David Pușcaș s-a apucat de un proiect muzical, despre care a afirmat că este foarte încântat.

În ultimii ani, David Pușcaș, fiul adoptiv al solistei Luminiței Anghel, a fost implicat în mai multe scandaluri, însă acum pare că s-a potolit și a decis să urmeze calea cea dreaptă.

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a apucat de cântat

Potrivit Libertatea, tânărul s-a apucat de cântat, iar cea care îl sprijină este Sarah JSun, o artistă de succes în străinătate, în vârstă de 32 de ani.

‘Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, eu nu am vrut. Sunt curios  cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow. Da, m-am apucat de cântat, dar mama încă nu știe. Se va șoca atunci când va afla și când va auzi piesa’, a spus David pentru Click!

David Pușcaș și Sarah JSun au făcut cunoștință prin intermediul unui prieten comun. El a apărut deja într-un videoclip al solistei, dar a filmat și pentru Bromania sau emisiunea “Bravo, ai stil”.

‘Și-a câștigat banii singur, a mai lucrat, nu e așa cum îl cred mulți. Este foarte muncitor, creator de conținut, vlogger. Îi place ceea ce face. Povestea piesei a început după ce David mi-a povestit despre el și viața lui.

Noi ne cunoaștem de un an și ceva, a apărut într-un videoclip de-al meu și așa ne-am împrietenit. Din păcate, din presă se auzeau numai lucruri rele despre el, era privit ca un rebel și când l-am cunoscut în realitate mi-am dat seama că este un om de nota 100. Este acolo când ai nevoie de el și nu te lasă la greu’, a declarat Sarah JSun despre David Pușcaș.

Fiul Luminiței Anghel, snopit în bătaie de câțiva prieteni!

În urmă cu două luni, David Pușcaș a fost snopit în bătaie de câțiva prieteni! Acesta a povestit că a fost lovit cu pumnii și picioarele, apoi i-ar fi distrus bunuri din casă.

Tânărul s-a fotografiat plin de sânge și vânătăi, iar imaginile șocante au ajuns pe Facebook. David Pușcaș a cerut ajutorul oamenilor, susținând că îi cunoștea pe cei care l-au agresat fizic.

‘Scriu aici cu o situație extrem de delicata. In primul rand vreau sa anunt ca nu mai am telefon. Aveam un interviu de job si sa ajung la un prieten. Situatia a fost in felul urmator. Eu mi-am expus o parere sincera despre Robert reamzy la un prieten comun. Acest prieten pentru ca asa il consideram plecase de la mine si dupa 20 de minute imi scrie intrebandu-ma daca mai sunt acasa , evident iI scriu ca da si oricum eu trebuia sa plec asa ca ieseam impreuna.

Acesta, de fapt, era cu Robert pe care probabil il stiti de la vocea, au intrat la mine in casa si de acolo a inceput totul. Robert incepuse sa imi reproseze ce am zis de el si sa devina agresiv a inceput sa imi arunce toate farfuriile paharele ghiozdanul cu portofelul pe geam eu rugandul sa iasa din casa mea apoi a sarit cu pumnii m-a calcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul si sunt lovit la cap si la ochi. Nu stiu cum sa anunt autoritatile sunt efectiv socat o sa ma duc acum la vecini sa cer ajutor pentru ca m-a amenintat ca se va intoarce. Vreau sa se stie ca e un om periculos si mai ales felul in care m-a atacat si eram efectiv fara aparare putea sa ma omoare in casa’, a fost mesajul postat de fiul Luminiței Anghel pe Facebook.

citește și...