Ce răspuns a dat Shakira când a fost întrebată despre noua iubită a lui Pique. Vedeta a zâmbit discret

15.09.2022, 16:47

După o perioadă de odihnă, Shakira s-a întors în Spania pentru a-și relua angajamentele profesionale. Primul dintre ele a fost înregistrarea unui videoclip cu starul de reggaeton Ozuna pe străzile din Barcelona. Dar vedeta a trebuit doar să pună piciorul în aeroport pentru ca viața ei personală să devină subiect de conversație printre reporterii care o așteptau. Unul dintre reporteri a vrut să știe ce părere are vedeta despre primele imagini cu Gerard Pique, fostul ei soț, alături de noua lui iubită.

Cântăreața columbiană Shakira este o țintă constantă a presei după despărțirea de fostul ei partener, fotbalistul Gerard Piqué. În urmă cu câteva zile, artista   a ajuns pe aeroportul din Barcelona, a fost interceptată de presă și a fost întrebată ce părere are despre noua viață amoroasă a tatălui copiilor ei cu iubita lui, Clara Chia.

Artista a zâmbit discret la diversele fotografii ale paparazzilor din zonă și nici măcar nu și-a schimbat expresia când a auzit întrebarea despre Pique și Clara. Deși nu a comentat despre noua iubită a lui Pique, ea s-a arătat fericită și neîngrijorată de noua relație a fotbalistului, potrivit columbia.esuro.com.

Ce atitudine a abordat vedeta

Chiar înainte de a părăsi aeroportul, odată intrată în mașină, ea a spus: “La revedere”, luându-și adio de la camerele de luat vederi. Scena a fost comentată în emisiuni TV, cum ar fi “Ya es mediodía”, de la postul Telecinco.

Deși întrebările reporterilor au rămas fără răspuns, atitudinea Shakirei în mijlocul interogatoriului a fost reluată pe mai multe portaluri de știri, iar scurtul clip a devenit viral.

Gerard Piqué și-a “refăcut” viața

Acum este de notorietate publică faptul că fotbalistul, care a avut o relație de 11 ani cu cântăreața, pe lângă cei doi copii pe care îi au în comun, a apărut în public cu iubita sa, Clara Chia, demonstrând în mod mediatic că și-a “refăcut” viața.

Pique a fost surprins alături de Clara Chia, 23 de ani, la o petrecere de nuntă. Fotografia, în care cei doi se țin de mână, a apărut pe coperta revistei “Hola”. De atunci, au fost publicate alte câteva înregistrări în care cuplul se bucura de momente intime pe străzile din Barcelona. Jucătorul Barcelonei nu a vorbit niciodată deschis despre noua relație, dar și-a exprimat prin intermediul avocaților săi că mediatizarea vieții sale amoroase i-a făcut rău, afectându-i și copiii.

Shakira și starul de fotbal s-au despărțit pe 4 iunie. Pique a fost acuzat că a înșelat-o pe artistă, însă versiunea nu a fost niciodată confirmată.

 

citește și...