Ana Morodan: „Lumea mă întreabă ce fac ca job!“. Ce răspuns dă vedeta

22.09.2020, 12:49
Ana Morodan: „Lumea mă întreabă ce fac ca job!“. Ce răspuns dă vedeta
Ana Morodan: „Lumea mă întreabă ce fac ca job!“. Ce răspuns dă vedeta

Ana Morodan a explicat că i se întâmplă să fie întrebată de oameni ce job are. Aceasta a dezvăluit și ce le răspunde curioșilor.

„Trebuie să înțelegem ca femei că nu e nici o competiție și că nici una nu e urâtă sau proastă. Femeile sunt niște ființe extraordinare, iar bărbații au alte calități. Să fii vocală și să vorbească, nu înseamnă să fie agresivă. Lumea mă întreabă: – Ce faci ca job?. – Sunt Ana Morodan!“, a mărturisit vedeta pentru revista Unica.

Ana Morodan, cea supranumită Contesa Digitală, susține că prin propiul exemplu înceracă să inspire cât mai multe femei.

„Prin propriul exemplu o să reușesc să inspir mai multe femei. Cred foarte mult în puterea femeii și îmi place să fiu femeie. Orice femeie are dreptul să fie fericită și să-și spună părerea – doar să nu-i fie frică“, a adăugat ea.

„Primesc aproape zilnic mesaje de la femei care îmi spun că datorită mie au reușit s-și lase jobul. Poate că nu datorită mie, ci spiritului pe care eu îl induc“, a mai spus ea.

 

Cum se descrie Ana Morodan

Întrebată într-un interviu cum s-ar descrie în câteva cuvinte, Ana Morodan, care este jurat la emisiunea ”Masked Singer România”, de la Pro TV,  a răspuns fără ezitare:

”Ana Morodan e exact aşa cum o vedeţi: deloc întreagă la minte – când nevoia o cere, efervescentă, colecţionară de sclipiciuri, perle, paiete şi diamante, strângătoare (de 30 de ani) de porţelanuri şi cristălăreţ, workaholică şi plină de (prea multe şi uneori inutile) idei”.

”…sunt superbă, dragă, chiar şi atunci când sunt scorpie; mai ales, zic eu. Sunt agorafobă şi nu-mi plac mulţimile. Prefer să am alături câţiva prieteni de nădejde şi atât. Iubesc mai mult necuvântătoarele. Sunt mai sincere”, a mai spus vedeta când i s-a spus că este destul de simpatică pentru o persoană care susține că este antisocială.

citește și...