Ce promisiune a făcut Andreea Marin când a împlinit 47 de ani. Cum s-a fotografiat vedeta

23.12.2021, 12:31

Andreea Marina a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani, pe 22 decembrie. “Zâna”  Surprizelor a transmis un mesaj emoționant despre iubirea de sine și acceptare. Vedeta a purtat o ținută total atipică pentru stilul vestimentar cu care și-a obișnuit fanii.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Andreea Marin și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod atipic.

Fosta prezentatoare TV a marcat momentul aniversar pe Instagram, cu un mesaj profund, în care se expune ca un om obișnuit, și transmite că ”dincolo de masca noastră, se ascunde un suflet mare. Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni”.

Ce dorință are Andreea Marin la 47 de ani

La vârsta de 47 de ani, fosta prezentatoare TV  își dorește liniște și simplitate, semn că vedeta a ajuns la un nivel în care se bucură de cele mai mărunte lucruri.

„Îmi promit ca, la 47 de ani împliniți azi, să nu uit să mă privesc în oglindă și să văd mereu dincolo de aparențe, de lumini și de umbre, de riduri, de cearcăne sau de machiaj. Dincolo de masca noastră, se ascunde un suflet mare. Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni. Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine. Pântecele noastre făuresc vieți. Pieptul nostru le hrănește. Inima noastră le iubește și le ocrotește. Cu oglindă sau fără, se află oamenii cei adevărați, în stare să adune cioburi la nevoie și să facă noi oglinzi care să reflecte lumina în jur, cu mâinile lor”, a transmis Andreea Marin pe Facebook și pe Instagram.

Andreea Marin, despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și a avut mai multe relații cu bărbați celebrii din România.

În prezent, Andreea Marin se află într-o relație cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Marin a povestit despre relația sa cu fostul consul al României în Libia, Adrian Brâncoveanu.

Întrebată cum a fost cucerită, Andreea a afirmat că între ei a fost dragostea la prima vedere.

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.

Anul trecut, Andreea Marin a vorbit și pentru revista Unica, despre relația cu Adrian, în vârstă de 36 de ani.  „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, mai spunea prezentatoarea TV în toamna anului 2020, pentru Unica.

Violeta, a împlinit 14 ani

În urmă cu doar o săptămână, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta, a împlinit 14 ani. Mama sa i-a transmis un mesaj plin de iubire pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere:

”La mulți ani, Violeta mea frumoasă și bună! De 14 ani, mai mult decât pot spune cuvintele, vorbește dragostea mea… Te iubesc cu toată inima!”, a fost mesajul scris de Andreea Marin pe Instagram.

citește și...