Andreea Marin, criticată dur pe rețelele de socializare: “Sunt dezgustători”. Cum a reușit vedeta să își enerveze fanii

01.12.2021, 17:03

Fosta prezentoare a emisiunii ”Surprize, surprize”  ştie să facă bani și  din piatră seacă. Conturile ei sociale, de Facebook şi de Instagram, sunt pline de reclame. Se pare că una dintre promovările făcute de fosta prezentatoare i-a iritat pe fanii de pe Instagram.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră.  Intitulata si ”Regina reclamelor”, Andreea Marin a promovat recent un brad de Crăciun, de la un supermarket celebru din România.

”Și cu ce surprize minunate vor veni sărbătorile, pornind de la pomii noștri împodobiți diferit, fiecare cu povestea să! Nu vă spun mai mult acum, dar abia aștept să vă dezvălui, în filmele pitorești realizate lângă fiecare brad în parte”.

Andreea Marin, criticată dur de fani

”Zâna surprizelor” s-a pozat alături de brad și decorațiuni de Crăciun.

Însă, descierea și fotografia promovată de vedetă nu a fost pe placul fanilor săi.

Un internaut a comentat: ”Cine mai vrea paid partnership with Auchan?

Altul a spus: ”Brazii din plastic sunt dezgustători”, au fost două dintre comentariile fanilor.

Cât încasează Andreea Marin din reclamele de pe Facebook şi Instagram

Apropiații vedetei au dezvăluit că o vedetă primește, în general, cam 250-500 de euro, pentru câteva postări.

”O vedetă primește, în general, cam 250-500 de euro, pentru câteva postări, pe conturile sociale, la un produs, poate chiar și 1.000 de euro, dacă este vedetă de top, dar i se dau și produse. Andreea Marin este profi, toate firmele o caută, face reclamă atât la produse alimentare, cât și la electrocasnice, dar și la spray-uri împotriva țânțarilor”, au spus apropiații fostei Zâne a Surprizelor pentru impact.

citește și...