De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț. ”M-am simțit singură”

22.11.2021, 16:34
De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț. ”M-am simțit singură”
De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț. ”M-am simțit singură”

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a scos la iveală amănunte neștiute din prima ca căsnicie. Primul soț al vedetei de televiziune a fost Cristian Gheorghiță. La o emisiune online, Andreea Marin a dezvăluit care a fost motivul care a dus la despărțirea de primul său partener de viață. ”M-am simțit singură”, a mărturisit aceasta.

Andreea marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Invitată la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Andreea Marin a vorbit despre prima sa căsnicie și a dezvăluit care a fost motivul care a dus la separarea de Cristian Gheorghiță.

De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț. ”De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine”

“Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ”Surprize”, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a explicat Andreea Marin, notează wowbiz.ro.


Vedeta de televiziune a mărturisit că dintotdeauna și-a dorit să aibă o familie precum cea în care a crescut, însă nu întotdeauna alegerile pe care le-a făcut au fost cele potrivite: “Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet”.

citește și...