Ce probleme de sănătate a avut Andreea Antonescu. ”A fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o”

13.03.2021, 13:19
Ce probleme de sănătate a avut Andreea Antonescu. ”A fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o”
Ce probleme de sănătate a avut Andreea Antonescu. ”A fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o”

Mama Andreei Antonescu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat aceasta în vremea copilăriei.

Cântăreața Andreea Antonescu poate fi văzută în prezent la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D, unde face parte din echipa Faimoșilor.

Având în vedere faptul că nu a putut face niciodată sport ca alți copii, mama artistei se declară foarte mândră de evoluția ei la ”Survivor România”.

Ce probleme de sănătate a avut Andreea Antonescu. A avut sindrom nefrotic

Mama Andreei Amntonescu a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat aceasta în copilărie.

„Pe mine Andreea mă surprinde pozitiv cu felul în care se comportă. Ea nu este sportivă și nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave și a fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o. Ea nu a putut să se joace, să se miște, la fel ca ceilalți copii. Ea a avut sindrom nefrotic, la vârsta de un an și opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viață normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivități, al regimului alimentar. Dar am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă și luptătoare”, a spus mama Andreei Antonescu, citată de revista Viva.

„Din punctul meu de vedere, se descurcă excelent în acest concurs. Văd că este optimistă și crede că nu este momentul ei să iasă din concurs. Când a fost nominalizată a spus că nu este momentul să plece și că vrea să meargă înainte. Am fost foarte mândră de ea. Andreea e un om integru, cu o putere psihică foarte bună, analizează lucruri în detaliu și sunt sigură că nu se va clătina nici în stânga, nici în dreapta. Poate o privesc cu ochii de mamă grijulie, că mereu am fost așa când a fost vorba de sănătatea ei, dar mi s-a părut în ultimele emisiuni că e puțin umflată la față și puțin încercănată. Am văzut că este mereu cu sticla de apă în mână, asta e bine pentru că ea trebuie să consume multe lichide și sper ca Dumnezeu să o ajute și să nu se întâmple ceva”, a completat aceasta.

 

citește și...